發新話題

低成本制作的MK18 Mod1

牛牛支仿DD RIS真係造得好靚! 只係沒有真DD骨既粗造面及色表面功夫同時啲machine mark大明顯, 螺絲孔內冇LOCTITE紅膠黏劑薄層 (外觀, 質感同真骨冇乜分別. 一仟以內又有license:- 5條A貨飾)   

最叉勁現時冇啲5條A既TR_Y前後準星買!   

WE身係用(PTW)數!

怕買惜的話來找我! 我可以借個淨WE上身比你帶去試nuts!

#31 井性係可以用PTW數nut (我試左得)

我見過有啲大陸出個啲DD RIS骨啲QC唔得! 尾部螺絲孔位有” 長短腳” 情況問題! 裝極都唔會值(槍管頭走在一邊)

所以八佰一條CNC(6061~7075)牛牛骨真係買得過! 啲位fit到出汁

WE支管同個Barrel Nut(黑色裝同膽個粒!)要Check吓平唔平! (唔平條管會則一邊) 再上六角螺絲時先張(D-ring)六粒順次序上小掔, 再Z形方向慢慢收掔每粒螺絲致全掔…….

牛牛DD骨ring係比PTW用, 所以直裝到WE GBBR M4冇問題!

作天拾好了條牛牛Novseke長骨! 條骨啲rail角太鋒利! 要用塊真KAC膠片(拆鐵扣) 推出推入磨順灑四邊rails, 角位有小小褪色, 但唔’界’手, 再用鷄皮紙刷條骨外皮面再用白電油洗乾淨, 現在同條真野90%一樣! 不過真假骨都一定會花(所以我放原身骨一定唔會因花左就減價, 如果落左吓刀就冇得好講!)

(裝WE身) 牛牛DD骨只係有條間隙(平骨)! Noveseke就可以裝到無間隙但有小小凸級! (以上係正常)

發新話題