發新話題

博c模型

引用:
原帖由 steveyue 於 1-6-2007 00:39 發表
Youtube 到時一定爆

等我支持下"平安彈" 先
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

大家快快改簽名啦

引用:
原帖由 hippies 於 1-6-2007 11:49 發表
有人好惡.............

仲講粗口tim..........

http://www.civiliangunner.com/cg ... page%3D1&page=3

汶汶驚驚.........
嘩 , 用身體感受 , 神蹟果然不同凡響

好片!!!殺入好萊塢!!!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 13:06 發表

我講左第三次: 3G 我pay.
呢個月做定多d宣傳先多人收睇啊

死啦, 膠神無左反應, 係咪要閉關煉膠來對付我地呢

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 13:35 發表
誠意推介: 今次活動主題曲, Eason 既浮誇
誇張只因很怕

引用:
原帖由 hippies 於 1-6-2007 13:46 發表

戰記..........
可以比名模採訪 , 膠神真係幾生修到

我想整個膠神應援團

引用:
原帖由 yeungm 於 1-6-2007 17:36 發表

高跟鞋?!  絲襪?!
r u a girl?
but u said 小弟 wor...
r u candy?
唔係啦 , Candy個acc係candytongtong

世界上不只candy一個人妖下化....

引用:
原帖由 attacker2006 於 2-6-2007 00:27 發表
佢係咪用d隻彈ga

派膠呀

624當日Canteen招牌菜

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:19 發表
總之一句....電話我就唔留....
到時我準時10點去到...
冇人我即影想我post 哂所有論壇睇下到時係邊個淆底.........
唔怕 ! Cafe de CGF 10點前一定有得食 ,
食番個招牌菜做老早先表演都未遲~
邊個可以幫"神"煮老早簡直係榮幸之至呀~

引用:
原帖由 myron21st 於 3-6-2007 01:14 發表

佢要映低自己,然後將自己post上網,話自己淆到十足,我地幫唔到佢??:
想憑自拍一炮而紅!? 高登與youtube幫到你.

發新話題