發新話題

博c模型

引用:
原帖由 yannchambrier 於 3-6-2007 01:16 發表
佢吹到禁Q大,有話CGF d人白X,又話果日一個打曬廿個, 果日佢夠薑 turn up 都算是神跡啦!
話明係神 , 佢黎左你都睇唔到啦
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 myron21st 於 3-6-2007 01:22 發表

六月飛膠
必定慘程

其實我都係齋吹唔去

引用:
原帖由 yatnam0224 於 3-6-2007 15:23 發表

你點可以用我地既標準去衡量"神"既時間空間呢!!??

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2007 00:19 發表

唔....終於俾人搵到破綻
又話唔定3年尾 , 4年頭呢

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-6-2007 00:52 發表

哦...有原因
唔會 , 除非佢就係製造神槍既博C啦~

大不了 , 八神放飛機咪我地自己打GAME囉~

仲要即時影全體照 , 證明當日一個黑衣人都無

引用:
原帖由 MarK-C 於 4-6-2007 14:50 發表

証明左一樣野...
神在欺騙wagame民
賜下神槍.....

引用:
原帖由 yeungm 於 4-6-2007 19:33 發表
u guys scared him...
no more miracle...
神蹟係需要等待既 , 你估話睇就有得睇麼?

引用:
原帖由 jackyafk 於 4-6-2007 22:32 發表
唉...都唔知你地講咁多無謂野做乜.....
到左果日你地會出現先再講la...
得個講字冇用ga....做先係實際
神啊...請寬恕蔗民咁無耐性

引用:
原帖由 odaan 於 5-6-2007 01:03 發表

閣下間唔中留 D "留"言 , 毫無 "有謂" 可言
基本上除左只能知道閣下 "仲在生" , 就完全係一篇廢話

我地唔會學你唔比人講野囉

唔通 "雷神" 閣下甘惡 ?? 有禁 ...
黑X

引用:
原帖由 Hamlet 於 5-6-2007 11:43 發表
批到俾我先係,要聽日先知,放既咪當係去觀光,無損失既
如果真係一雞8000 , 哈姆兄會唔會打算買斷佢支神槍既專利權啊~

我剛剛先發現 , 阿八神真係神黎架!!!!

唔信睇下第一千個Post...

引用:
原帖由 peter195 於 6-6-2007 02:32 發表

咁先進...
咁磁浮是否要靠舊電提供力場??
咁舊電嘛好...............
預左佢拖水電架啦~

引用:
原帖由 ivan_31 於 6-6-2007 10:09 發表

可能用太陽能
鬼唔望落雨...

發新話題