發新話題

博c模型

引用:
原帖由 myron21st 於 23-6-2007 00:46 發表
係都去香港既Inter-continental啦
我星期一晚要去食老謝...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 14692 於 23-6-2007 05:07 發表
記得玩死D阿sir
我個特備表演節目 , 幾乎出唔到街..

引用:
原帖由 Zaku 於 23-6-2007 21:19 發表
SHXT :x
今晚要頂更,去ng到目睹神跡既發生   
你無雷

引用:
原帖由 ppshk 於 24-6-2007 01:06 發表
其實我都想主角出現~ 因為我都有意測試一下一雞八千~~~ 我用支國產~~~
你認真架 ?

引用:
原帖由 ivan_31 於 24-6-2007 01:12 發表

你有咁ge 勇氣,我支持你去同神比試
雖然神都未必做得到 , 不過你用國狗同神比試 , 頂盡都係幾舊水...

我又諗其實我地中晒膠神既計中計.....

話唔定佢又係博C既受害人 , 成盤都係佢既唱衰報仇大計....

引用:
原帖由 ivan_31 於 26-6-2007 23:45 發表

似唱好多wor~~~
至少我地都懷疑過佢係博C本人...

引用:
原帖由 odaan 於 27-6-2007 07:06 發表

而家 "標童" 都標唔番佢出黎
神定神棍....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-6-2007 09:47 發表

唔洗ge,你召集返廿幾三十人去博c度問佢條友仔o係邊度咪得囉
博C吹番幾百人來.....

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-6-2007 03:32 發表
佢想點呢????  

上次訪問: 30-6-2007 01:02
最後發表: 18-6-2007 18:31
仲唔開新acc?

引用:
原帖由 odaan 於 3-7-2007 00:23 發表
我甘耐以黎第一次見人縮沙淆底 , 無用到甘既地步
今次肯定係CGF史中數一數二既大事

引用:
原帖由 阿芝 於 3-7-2007 00:46 發表
唔知間鋪個老板俾佢咁攪一攪宣傳 有咩感想呢....... ._."
客似雲來 , 齋睇唔幫襯.

引用:
原帖由 HunterX 於 3-7-2007 00:53 發表

個老板同佢可能係一組"生體需共存異精神離合生命體"
即係博C精神分裂 ?

條友Keep住上來做cd-rom...

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 4-7-2007 12:54 發表

呢條粉蛋累到我差 d 破產.
打稅重

真正獲益既係阿公~

發新話題