23 12
發新話題

博c模型

一雞打8000, 3年打1560000飛都唔壞既玩具鎗, 我唸真係要搵個機械工程學博仕(PHD)先開發到

呢位人兄一係唔出聲, 一出聲就講d咁既氣鎗界神話俾我地聽(僅有的4個帖子都係呢個post), 莫非佢就係博c

如果係真係咁堅我都有興趣到場參觀下

越黎越好玩, 好似開show咁, 預我一份, 為求見証wargame界歷史性一刻, 我用老原M4加原裝鏈匣落場迎戰佢支神兵又點話

同佢理論, 我估佢會話 "你壞3連發我就幫你整3連發lor, 我唔知你支鎗之前連發有冇問題架喎!"

引用:
原帖由 jackyafk 於 30-5-2007 05:56 發表
你地唔好咁傻la....
lee個世界唔係你地話想點就點...
我唔覆只係我訓左姐....
我好唔明有d人....又要睇但又怕痛.......我都唔知你地想點..
仲有...可能有d c兄大把錢....但都唔好一相情願lo......
總之gam ...
冇人話怕痛, 不過怕你縮沙放飛機到時空歡喜一場就真, 你打乜力水呀? 出個約戰post講清楚, 呢道大把朋友想見識下你支神兵, 我唸佢地都唔介意落場接你派過黎d彈

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 30-5-2007 11:49 發表

我一雞得 80, 面對一雞 8000, 正常人都會怕啦. 但係如果真係大家都係打一槍死, 你咁大力我咁大力的話, 真係要中都係中幾粒嗟. 話Q知佢一雞80000啦. 咁樣可以同神蹟近距離接觸, 抵啦!!!

再講, 合法火 ...
如果原裝波箱改非法火力可以做到一雞8000, 我更有興趣睇下呢個神蹟

巳報名支持, 會帶鎗落場感受下神鎗既威力

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-5-2007 23:49 發表

一定會....我即晚會放上you txue放心
800飛預覽片段, 頂住檔先, 如果當日真係有人拍到一雞8000飛的話, 到時會比呢段片震撼十陪

http://www.youtube.com/watch?v=w7cJa6JKS8I&mode=related&search=

引用:
原帖由 hippies 於 31-5-2007 11:22 發表
可能佢call police wor........
預左有咁既可能, 但我都會去, 咁多人做証, 我地又無非法改裝鎗, 唔使驚, 個局係佢開既, 到時版主可以提供IP俾警方, 以浪費警力罪名起訴佢

引用:
原帖由 NCP013 於 31-5-2007 13:08 發表
果8000粒入起邊樹上彈...
佢話有個8000發彈鼓

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2007 13:36 發表

咁要帶把秤去數住夠唔夠8000了
唔使, 出黎行講過信字, 睇住佢倒兩包4000彈落個鼓咪得囉, 有師兄sponsor佢

引用:
原帖由 6MM 於 31-5-2007 16:43 發表
內部可能唔行齒輪,行像根帶。 包冇掃
最新一代電鎗結構, 耐用度一流

引用:
原帖由 cdrom 於 1-6-2007 09:17 發表

膠神8000之......堅守27分鐘!!!

傳說很兮u,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡 ...
好好笑   遲d記得寫埋個結局

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 10:37 發表

咩賠率先
如果我係莊家會咁開

1. 淆! > 1.3
2. 有到, 但行唔到神跡! > 2.5
3. 真係一雞8000飛! > 60

23 12
發新話題