發新話題

博c模型

咁大家果日盡量唔好著黑色衫褲la,唔係認唔到"八神"大哥ar,請各位盡量配合

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-6-2007 09:47 發表

玩sdu果D師兄咪要個個就哂佢囉
咁我諗大家都唔想俾人點錯相ga

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:52 發表
係ar...我第一次打 game...
一次打哂咁多人....
e~~師兄言下之意,即係果日我地十幾個對你一個?

引用:
原帖由 undefined 於 2-6-2007 09:57 發表

1 vs 2x?!
佢學你

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2007 10:02 發表

應該唔止...去而唔留名o既大有人在....
咁數左報名果d 先ma

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-6-2007 10:06 發表

打game
但好多人都想黎睇神蹟wor

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:08 發表
你唔好白x la...
而家你話事ar....
個game我開ge...你理我留唔留contact 姐
係你淆底唔敢去就唔好話人....
咁不過都係ge.....有d人死要面ge...
係wo....之前果d大大聲果d點解唔出黎解答我果個問題姐....
...
成日都白x有無第二句ar 你?鬧人都唔該俾d新意ar,成日都白x會唔會其實白x果個係你ar?

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:11 發表
我係淆ge....我就唔會係度講咁多野....
真係唔知邊個開始淆....
邊個搵借口想唔去??????
sorry~ 我暫時仲未睇到有人話唔去wor,唔答你唔代表淆ge,你估估都咁得閒成日上黎咩

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:19 發表
總之一句....電話我就唔留....
到時我準時10點去到...
冇人我即影想我post 哂所有論壇睇下到時係邊個淆底.........
係唔係都post 一雞8000飛上網ga la

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-6-2007 10:25 發表

到時搵佢唔到咪要成個鳳園同佢地毯式搜索…費事俾佢話「你班友見我唔到咋嘛,我有黎架」
錄影搜索過程

引用:
原帖由 yannchambrier 於 2-6-2007 10:36 發表

幾許瘋語, 我也講過, 大話更自然...
|)
幾許瘋語-正歌黎ga wor

引用:
原帖由 westdog 於 2-6-2007 10:41 發表

而家你話事呀~而家係八神話事~
八神鐘意淆底就淆底~八神鐘意淆得來串嘴你吹呀~
你理得八神小唔小朋友~可能佢真係"神童八千响"呢~
越睇我就越嬲~人地講緊一個神蹟呀~唔係人類d科學解釋到 ...
神話我地係白X

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 10:55 發表

認知唔同就話人白x,佢真係"神"
神講ge 野你一定要聽

引用:
原帖由 westdog 於 2-6-2007 11:07 發表

因為我地都係人類~人係神面前何只白x~根本就係無腦o既生物一樣~
我係企係神嗰邊o既~我讀E-maths咁耐都讀唔到可以係咁小空間內欠缺優良散熱系統下持續運作都可以原好無缺~
可能神將手柄裡面創造左一 ...
我都係咁諗

引用:
原帖由 westdog 於 2-6-2007 11:12 發表
可能連動能都係"神"專登創造一個小太陽來運行的說~
神ge 野跟本就無可能估得到

發新話題