發新話題

博c模型

如果樓主覺得好既就去馬...本人未幫襯過佢任何野...但做左咁耐仲可以響槍街生存到其實係一個奇跡

引用:
原帖由 ZaMaR 於 28-5-2007 13:52 發表

所以咪勁囉!
會唔會無間道呢???

引用:
原帖由 learngod86 於 29-5-2007 03:20 發表
果然係博仕!!!!
天神村果個???

引用:
原帖由 delta 於 29-5-2007 12:29 發表
呢位人兄一係唔出聲, 一出聲就講d咁既氣鎗界神話俾我地聽(僅有的4個帖子都係呢個post), 莫非佢就係博c
呢個係一個迷....

引用:
原帖由 law 於 29-5-2007 13:55 發表
其實咁多位師兄試過最長一雞打幾多發?
1隻300匣到...因為怕摩打過熱

我都想做個見証呀....我未睇過神跡

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 22:22 發表
唉....估唔到lee度d人全部都係一樣..
得個講字....
只係想做見證?????
想隔岸觀火.............
哂氣!!!!!!
一句講晒...你肯出既...我幫你出埋車錢同彈錢又點話....

你打到6000我都收貨....

我再出多樣野....你打到8000飛...我送多個馬記波箱俾你又點話...你齋囉張新份證同槍電就出得門口...有關錢既野我全包 !!!

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:11 發表

得 , 一定得 , 膠杯士 , 原裝電掣 , 原裝波箱 , 原裝麼打 , 一定頂到一雞 8000 粒
我信 ...當佢果日出左黎示範左之後
到時我諗要排隊問佢囉簽名加改波箱都似

引用:
原帖由 rYaN 於 29-5-2007 23:18 發表
唔係真係淆呀??我等睇1雞8000wor
唔知呢...但我出到個offer應該幾吸引掛???除非....

引用:
原帖由 rYaN 於 29-5-2007 23:20 發表

可能人地忙緊諗下點改先1雞8000
i dont care....總之我講得出就做到啦....

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:25 發表

放心 , 我果日一定帶齊架生 !!
一套我私伙既拆槍工具 , 再加埋鑼刀轉咀批士
辣雞我都帶埋去
萬一焊死左個麼打都拆到!!!
仲有咩工具既 , 請講
我仲有手提車床 , 洗唔洗帶埋

若果仲有咩投訴 , 可以由 ...
我期待呢刻

真係可以叫...

眾志誠誠為神槍

引用:
原帖由 yannchambrier 於 30-5-2007 00:13 發表
點解呢排禁多怪異的吹水 Post?
唔同呢排天氣熱,D人中左暑都唔知?
dont know 呢

發新話題