發新話題

博c模型

引用:
原帖由 hippies 於 1-6-2007 12:48 發表

影汶汶 law............

汶汶對慣d 記者 ka la.......
家吥叫你做show呀...邊個莊邊個閒呀

引用:
原帖由 catchauhk 於 1-6-2007 12:52 發表

佢會唔會上演一幕"國王的彈彈"

要神先會睇得到個8千,我地d普通人睇唔到
彈彈

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-6-2007 12:53 發表

你放心,人死曬唔係問題,戰地記者唔會死,到時會拍低佢一雞8000的過程
同支槍同步上映...全球公映到時

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-6-2007 13:02 發表

師兄你部 lap top可以無線上網的話就可以全球直播
無 wii fi

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-6-2007 13:34 發表
死啦, 膠神無左反應, 係咪要閉關煉膠來對付我地呢
可能幫佢支槍打理一下....仲有成個月...等吥佢啦...但佢應該個個星期都去打...睇佢之前D post...等一個又有乜所謂.....最怕佢到時話支槍唔見就乜都無得玩

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-6-2007 13:48 發表

可以比名模採訪 , 膠神真係幾生修到
絕對唔得!!!怕佢分心做唔到神跡

引用:
原帖由 hippies 於 1-6-2007 13:56 發表

太索la.......
唔知呢

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 15:20 發表

你打丫笨. 大佬, 佢買$500 x 8 我都無咁多$賠啦.
買得大賠得大....好易買...好易中...好易買包彈黎送

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 15:37 發表

佢一落飛狂跌...
唔俾主人家落飛通常...因為會恐慌性跟風

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 18:55 發表

人地可能諗緊講咩大我地,可能今次話"你地好q有錢咩,買哂全香港d bb彈ar"
佢當我講既野流既....話左佢做到神跡我先幫佢出彈錢同車錢...做唔到1個仙都唔俾佢:x :x

引用:
原帖由 華田 於 2-6-2007 03:59 發表

pdi 齒我未見過, 但係聽過打咩野力都ok, 但係.........
而家za, firxt, set 完要打到8000 唔難, 但係唔係一雞過囉......
仲有馬老二原裝膠杯士, 電制可以頂到1560000 飛..........咩?
仲有個麼打....打左1560000 飛都未玩完?
大哥, 你一係吹緊水, 一係咩都唔識啫.......
咪玩啦..............
你唔好大我地既神呀...佢咁問實有D野既....但答左又點....佢味又係要去到時

等我講幾句野啦...

1. 佢由始至終唔留contact...只係話著乜野衫.... 佢都唔想留就唔好強人所難啦...但搞手正常既都會留番個contact囉..
2. 搞手做番個見證既...就唔好問我地D無聊問題...用D乜野齒關我鬼事呀....你出到8000一雞先好講你支神槍點點點勁法啦
3. 乜野叫唔到影相post去所有既forum到...好啊...你最鐘意大人架啦...我地實會去喎放心啦...我地而家怕唔見一個著黑衫褲既人響樹之嘛..
但我諗到樣野你會做既...你可能搵個非約戰日(6月24號)去左個場...影幾張無人無物既相...就話我地無去到都得架啦...講黎講去一個字

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:08 發表
你唔好白x la...
而家你話事ar....
個game我開ge...你理我留唔留contact 姐
係你淆底唔敢去就唔好話人....
咁不過都係ge.....有d人死要面ge...
係wo....之前果d大大聲果d點解唔出黎解答我果個問題姐....
...
請看圖

搞手請看看我地幾多個人會去....但真係好唔該你...留番個真係打到俾你既contact囉

主辦人:jackyafk ??
1. steptin
2. Royalmarine
3. 忽必烈
4. ivan_31
5. 6mm
6. swat328
7. pursuer
8. Steve
9. odaan(奧單)
10.spainish
11.Kane
12.yeungm
13.myron21st
14.MarK-C
15.catchauhk
16.Nelson
17.汶汶
18.oldmanyin
19.leolau

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 12:05 發表

其實會唔會係佢無手提ar
仲有好多聯絡方法既...email 屋企電話...佢乜都唔想俾我地都無計...但咁樣做既話我就覺得無乜common sence囉

發新話題