35 123
發新話題

博c模型

引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 23:00 發表
我一個鼓8000...我都試過一雞過打哂la....
我諗睇到我咁講好多人都會話我吹水..
但如果果場game在場 ge 人都會知我係邊個.....
真正月餅盒??

當rof30, 8000/30=......
一雞打完都睇怕要換野...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 Kane 於 28-5-2007 23:18 發表

信佢一成,雙目失明
佢咁講法, d槍鋪死得啦, 成百幾萬飛都未壞, 仲有人去整第二次槍既?
"用完即棄"槍鋪?!
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 華田 於 28-5-2007 23:45 發表

要4分幾鐘先full 完, full 住行可以打晒全個場
可以full住做哂所有tactical movement...
長射長有任射唔嬲, 果位真係真漢子!!!

引用:
原帖由 華田 於 29-5-2007 00:07 發表

唔通打power, 又唔會丫...........人地打原裝架咋喎
童裝power你打過未?

引用:
原帖由 華田 於 29-5-2007 01:18 發表

用minigun 我打過一次
受1560000飛都唔駛認死

引用:
原帖由 阿明 於 29-5-2007 01:23 發表
個"麼打"可以頂到一次8000飛?? 佢用咩"麼打"介紹下先~
烈火摩打

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 17:36 發表
下.....你地唔好咁天真la.....
我想咁下係e度ge人.....
你地當把槍係乜先....
工具??????
定係放係屋企鍾意先拎黎打ge玩具?????
講真係e度都有我好朋友係度...佢地都會知我每次打game都打3~4包彈...
你地 ...
不如就請你d好朋友出post黎現身說法
以正大家視聽, 還閣下一個公道, 好嘛?

引用:
原帖由 steveyue 於 29-5-2007 18:07 發表

信相有好多人想睇你下一雞打8000
手指都硬埋...

引用:
原帖由 match_man 於 29-5-2007 18:18 發表

"1 trigger pull with 8*** pellets"
中文版
"我一下子射了六分多鐘我爽的丫丫"

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:22 發表
你地唔係講到想親朋好身試下咩.....黎觀戰好似唔夠真實wo....不如落場一齊感受下la.....
唔係喎, 我地想親手拎住師傅你枝槍一雞full8000飛多d喎, 不如近近地去返你整槍果度試, 有博士大人做見証, 又可以賣廣告, 一舉兩得!

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 18:27 發表

hey, u wrong!!
his gunsmith is 博C, not 博士!!! look his topic!!!
beware!!
唔小心搞錯tim, 原來係搏屎...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:27 發表

都無咩所謂啦,有得睇8千飛一雞過我都已經好心滿意足
會唔會中途唔夠電架?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:28 發表

你今舖真係捕死
比人8000hit...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:29 發表

人地可能插住舊水電呢
ok u win!

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 22:22 發表
唉....估唔到lee度d人全部都係一樣..
得個講字....
只係想做見證?????
想隔岸觀火.............
哂氣!!!!!!
啊...縮喇縮喇...8000飛越縮越少喇...

35 123
發新話題