發新話題

博c模型

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 22:46 發表

拿 , 唔洗講乜鬼 "lee度d人全部都係一樣" 等等既無聊野

係有種就去約戰版 , 落底 日期 , 時間 , 地點 , 火力 , 人數
話你知 , 我出硬黎

你果 8000 野要一雞過 , 話知你 溶手柄 , 爆波箱 , ...

唔好去咁盡, 一陣佢落唔到台會好肉

比佢縮啦, 佢一話打夜game果下就開始一路縮
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 忽必烈 於 29-5-2007 22:55 發表
你打到6000我都收貨....
人地話打到8000喎, 你唔可以咁睇少人!
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2007 23:00 發表

見識完1雞8000飛,其他師兄同你再打game lor
見識完一雞8000, d人"嘩"一聲之後衝哂去搵phd改槍唔理佢

引用:
原帖由 華田 於 29-5-2007 23:08 發表

我真係好想知馬記膠杯士頂唔頂8000 粒一雞過.......
佢打左百幾萬飛都未爆, 應該得既

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:11 發表

得 , 一定得 , 膠杯士 , 原裝電掣 , 原裝波箱 , 原裝麼打 , 一定頂到一雞 8000 粒
我信 ...當佢果日出左黎示範左之後
咁果日咪要爆槍驗零件?

引用:
原帖由 delta 於 29-5-2007 23:35 發表
越黎越好玩, 好似開show咁, 預我一份, 為求見証wargame界歷史性一刻, 我用老原M4加原裝鏈匣落場迎戰佢支神兵又點話
咁經典, 得枝手拉手槍都要去一去啦

[quote]原帖由 hin_1213 於 29-5-2007 23:42 發表
:x 各位!!!!我今日

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:43 發表

佢會有咩講 ?? 等我估下先.........
R.I.P.  
我估既係"等我幫你再整下..."
之後再收多次錢

引用:
原帖由 jackyafk 於 30-5-2007 05:56 發表
你地唔好咁傻la....
lee個世界唔係你地話想點就點...
我唔覆只係我訓左姐....
我好唔明有d人....又要睇但又怕痛.......我都唔知你地想點..
仲有...可能有d c兄大把錢....但都唔好一相情願lo......
總之gam ...
傻啦, 上forum講野衰極咪開多個login, 呵?

縮都唔好縮得咁衰格丫
開頭講到識飛
之後發覺唔對路就賴人乜乜物物, 諸多藉口

我地想點?睇你做大戲囉!你唔好理人地係咪落場同你打,
你話打到一雞8000, 一陣打打下話自己中槍死左乘機收雞咪好益你?

大把錢?喂, 幾十人等睇戲點會唔多錢呀?係你一廂情願淆底推推貢姐

總之

日期
時間
地點
火力
收費<--------你係做到既, 比你收入場費又點話?

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我 ...
阿生, 你招"假猛真龜"真係好低手

你以為你本住一個爛鬼login就可以四圍唱到人?仲要唱到有人信?

人貴自知!

話時話, 你出左個約戰post話做host, 但係要人地怕你貴人事淆黎唔到, 幫你報埋名, 真係幾有排場

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 31-5-2007 23:27 發表

未報名點解唔出得聲?

cgf板規有講過咩?   
重有成個月流流長有掛玩, 咁急做咩?

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2007 23:29 發表

係咁full,唔駛8000飛都打完場啦
到時就話:係你地渣,無緣睇到神跡,唔係我做唔到,係你地挨唔到

咁幾大都睇完果8000飛先埋位開波啦,兩個證明,睇下8000飛有幾 tactical,定係 blind shooting
佢claim佢自己去到一下8000, 一陣要落場先有得睇既話, 咪要個個見到佢都唔打得, 費事佢叫死無野睇?
唔係喎, 一陣發覺真係打唔到, 明明無中都自己死既咪著數死?

死人都唔同佢開game, 等佢少d藉口啦!
game可以同好多人打, 但係神蹟一生人一次架咋!

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2007 23:35 發表

咪係,都唔爭在豪果8000飛啦,阻你幾多時間?睇完咪打囉
好唔好拎個野比佢裝起果8000飛?打game射落地就話姐, 佢咁燒彈法唔環保嘛...

引用:
原帖由 MarK-C 於 31-5-2007 23:37 發表

同意!
當初叫我地出黎睇既係佢
老虎蟹都唔開game lo~

(BGM:叫囂聲+掌聲)
個約戰post要加一項叫"觀眾"

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 31-5-2007 23:40 發表

有冇小賣部賣花生
仲有薯片汽水, 公仔面, 沙灘椅同太陽傘

咁既盛事, 每人帶少少share, happy下囉

發新話題