20 12
發新話題

博c模型

1包.25 珠3000 粒要50 蚊
佢一年咪用左$26000 去買bb 彈.........

唔怪得每場game都過萬啦,
到底佢有幾多隻匣呢?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 28-5-2007 23:09 發表

講開又講, 咁你有無開過波箱睇?
如果換晒佢d 野都仲可以一年打到1560000 飛, 佢枝都係叫做神槍啦

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2007 23:30 發表

佢系三年打到1560000 飛...
都叫做神槍啦

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2007 23:12 發表

真正月餅盒??

當rof30, 8000/30=......
一雞打完都睇怕要換野...
要4分幾鐘先full 完, full 住行可以打晒全個場

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2007 23:48 發表

可以full住做哂所有tactical movement...
長射長有任射唔嬲, 果位真係真漢子!!!
唔通打power, 又唔會丫...........人地打原裝架咋喎

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 00:10 發表

童裝power你打過未?
用minigun 我打過一次

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 17:47 發表
我只係知有套pdi 齒...除左條天梯係唔知咩牌之外其他都老原
我真係好想知馬記膠杯士頂唔頂8000 粒一雞過.......

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 23:14 發表

咁果日咪要爆槍驗零件?
一雞真係過8000 咪唔洗驗囉..............
直接走去鋪頭搵人改啦!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 30-5-2007 23:46 發表

八神可能已經係呢.
你地會幾時試下一雞8000 ????
我下午先到啊..........記住帶野拍低佢啊

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 30-5-2007 23:50 發表

有無 3G 呀!? 打俾我啦!
我24 號考試啊  最快下午先到

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-5-2007 23:49 發表

一定會....我即晚會放上you txue放心
記住係試一雞8000 之後拆槍睇下係咪老馬膠杯士!!!

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 17:36 發表
下.....你地唔好咁天真la.....
我想咁下係e度ge人.....
你地當把槍係乜先....
工具??????
定係放係屋企鍾意先拎黎打ge玩具?????
講真係e度都有我好朋友係度...佢地都會知我每次打game都打3~4包彈...
你地 ...
唔見佢地出一句聲幫下你?

引用:
原帖由 delta 於 1-6-2007 11:21 發表

如果我係莊家會咁開

1. 淆! > 1.3
2. 有到, 但行唔到神跡! > 2.5
3. 真係一雞8000飛! > 60
第3個, 要寫明係除左套齒同埋天梯, 其他都係馬老二原裝啊 !

引用:
原帖由 Relentless 於 1-6-2007 16:22 發表
各位師兄師姐大家好,小弟初黎報到.眼見話題越講越激,攪到我都好想去見證一雞8000嘅神跡,但係星期日無假放,除非有人同我轉更,如果我去得,一定盛裝出場,高跟鞋同絲襪當然唔少得(見證神跡真係唔係去玩咁簡單 ...
你搵到枝m4 一雞過到5000 個麼打仲未玩完先算啦

20 12
發新話題