發新話題

博c模型

我真係好Q想感受下wor!!!!求下你啦PLEASE!!!!

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:31 發表
哈哈...到時睇下點.....
e度真係有幾多人會去ar...果日.....
nevermind, utube can help u!!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 29-5-2007 18:33 發表
我真係好Q想感受下wor!!!!求下你啦PLEASE!!!!
我地出彈........

引用:
原帖由 hippies 於 29-5-2007 18:36 發表

我地出彈........
佢出咩野呀!!
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 steveyue 於 29-5-2007 18:39 發表

佢出咩野呀!!
sure, he will 出名 la!!

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:31 發表
哈哈...到時睇下點.....
e度真係有幾多人會去ar...果日.....
老老實實,你識用emc / cnc / pcb,洗咩俾槍佢地改?自己研究下都得 啦,你支槍真係博c老闆改?
鵰。豹。狸。獅。狒

8000 飛一開槍我地完全出唔到黎開槍wor.... 咁我地唔落場試下係唔係真係開唔到槍點得丫!

黎黎黎,人人拿包花生黎食住睇

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:41 發表

老老實實,你識用emc / cnc / pcb,洗咩俾槍佢地改?自己研究下都得 啦,你支槍真係博c老闆改?
c兄....我幾時話過識咁多野ar????????

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:49 發表

c兄....我幾時話過識咁多野ar????????
你無講過,不過我知
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:53 發表

你無講過,不過我知
唉....e位c兄...凡事講證據嫁....
你都話我無講過...咁你知d咩呢又.......自傷矛盾

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:58 發表

唉....e位c兄...凡事講證據嫁....
你都話我無講過...咁你知d咩呢又.......自傷矛盾
咁如果唔係,就算啦

不過真係24/6?

我都想早d wor
鵰。豹。狸。獅。狒

原來因為我唔識emc / cnc / pcb
so 我打8千飛一雞

"呢度唔係法庭唔需要證據"...........

4包彈無問題,

一雞8000飛  好野!!!!

今個星期6晚, 我有game, 有無興趣一齊, 早D塞住悠悠"種"口呀嘛

當然, C兄唔得ger, 24號我會積極考慮, 最好預我多幾個fd.

一個人joint, 我驚悶

發新話題