發新話題

博c模型

引用:
原帖由 hippies 於 29-5-2007 19:03 發表
"呢度唔係法庭唔需要證據"...........
我對眼就係證據!!!
我只係想做個見證~

唉....估唔到lee度d人全部都係一樣..
得個講字....
只係想做見證?????
想隔岸觀火.............
哂氣!!!!!!

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 22:22 發表
得個講字....
只係想做見證?????
哂氣!!!!!!
咁講真你o係公眾地方要話俾人知你有支神兵云云,咁當然個個都想睇下神兵有幾神...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 22:22 發表
得個講字....
只係想做見證?????
哂氣!!!!!!
一句講晒...你肯出既...我幫你出埋車錢同彈錢又點話....

佢吹水都係想人留意佢

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2007 21:27 發表
作為cgf 的戰地記者,我好想拍低一雞8000飛wor
唔知send去健力士會唔會入世界紀錄呢???

P.S. 如果得既就快D申請專利, 之後賣個技術俾馬記肯定超級值錢

吹大左,落唔到台仲係道撐

引用:
原帖由 pathfinder 於 29-5-2007 22:43 發表

唔知send去健力士會唔會入世界紀錄呢???

P.S. 如果得既就快D申請專利, 之後賣個技術俾馬記肯定超級值錢
都時國狗又有.....

引用:
得個講字....
只係想做見證?????
哂氣!!!!!!
拿 , 唔洗講乜鬼 "lee度d人全部都係一樣" 等等既無聊野

係有種就去約戰版 , 落底 日期 , 時間 , 地點 , 火力 , 人數
話你知 , 我出硬黎

你果 8000 野要一雞過 , 話知你 溶手柄 , 爆波箱 , 燒麼打
要縮手扣兩雞 / 唔蒲頭既正契弟
車錢彈錢我地一定照起你

同場加映 YOUTUBE 團 , 神跡將會係各 wargame 版彰顯

咪同我講 "你咪好著數" 呀
你又話得 , 你果日又係去打 game 既 , 對你黎講係無損失架
仲有人照起車錢彈錢 , 你有賺添

我信架 , 當你表演完之後

引用:
得個講字....
只係想做見證?????
哂氣!!!!!!
啊...縮喇縮喇...8000飛越縮越少喇...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 22:46 發表

拿 , 唔洗講乜鬼 "lee度d人全部都係一樣" 等等既無聊野

係有種就去約戰版 , 落底 日期 , 時間 , 地點 , 火力 , 人數
話你知 , 我出硬黎

你果 8000 野要一雞過 , 話知你 溶手柄 , 爆波箱 , ...

唔好去咁盡, 一陣佢落唔到台會好肉

比佢縮啦, 佢一話打夜game果下就開始一路縮
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

有人貼左都唔出...唉...好明顯係死頂的表現|)

你打到6000我都收貨....

引用:
原帖由 忽必烈 於 29-5-2007 22:55 發表
人地話打到8000喎, 你唔可以咁睇少人!

引用:
原帖由 忽必烈 於 29-5-2007 22:55 發表
你知唔知 "尊嚴" 好緊要架
人地話 8000 就 8000 一粒都不能小

發新話題