發新話題

博c模型

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 23:14 發表
咁果日咪要爆槍驗零件?
放心 , 我果日一定帶齊架生 !!
一套我私伙既拆槍工具 , 再加埋鑼刀轉咀批士
辣雞我都帶埋去
萬一焊死左個麼打都拆到!!!
仲有咩工具既 , 請講
我仲有手提車床 , 洗唔洗帶埋

若果仲有咩投訴 , 可以由槍主親自操刀
拆開驗證左其他野係原裝既 , 佢一定榮升 wargame 改槍榜首

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:25 發表

辣雞我都帶埋去
仲有咩工具既 , 請講

若果仲有咩投訴 , 可以由 ...
我期待呢刻

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:25 發表

辣雞我都帶埋去
仲有咩工具既 , 請講

若果仲有咩投訴 , 可以由 ...
流動辣雞
eod
我幫手拿又點話

越黎越好玩, 好似開show咁, 預我一份, 為求見証wargame界歷史性一刻, 我用老原M4加原裝鏈匣落場迎戰佢支神兵又點話

真係可以叫...

眾志誠誠為神槍

引用:
原帖由 delta 於 29-5-2007 23:35 發表
越黎越好玩, 好似開show咁, 預我一份, 為求見証wargame界歷史性一刻, 我用老原M4加原裝鏈匣落場迎戰佢支神兵又點話
咁經典, 得枝手拉手槍都要去一去啦
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

:x 各位!!!!我今日

[quote]原帖由 hin_1213 於 29-5-2007 23:42 發表
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

[quote]原帖由 hin_1213 於 29-5-2007 23:42 發表

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:43 發表

佢會有咩講 ?? 等我估下先.........
R.I.P.  
我估既係"等我幫你再整下..."
之後再收多次錢

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:43 發表

佢會有咩講 ?? 等我估下先.........

R.I.P.  

係:who fxxxin' cares?

同佢理論, 我估佢會話 "你壞3連發我就幫你整3連發lor, 我唔知你支鎗之前連發有冇問題架喎!"

引用:
原帖由 delta 於 29-5-2007 23:35 發表
steptin用橡筋 + 馬紙 同佢打又點話

引用:
原帖由 新田 於 29-5-2007 23:52 發表

steptin用橡筋 + 馬紙 同佢打又點話
一條橡筋射8000飛馬紙
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題