發新話題

博c模型

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 22:59 發表

你知唔知 "尊嚴" 好緊要架
人地話 8000 就 8000 一粒都不能小
可能佢指8000g .25珠呢

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-5-2007 00:03 發表

一條橡筋射8000飛馬紙
要用單車內軚先唔會拉斷

快d出post約la
我餓波餓左好耐la....

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:43 發表

佢會有咩講 ?? 等我估下先.........
R.I.P.  
o甘我估佢會講

引用:
原帖由 -l- 於 29-5-2007 17:04 發表

可能佢指8000g .25珠呢
8000g .25珠 = 32000
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

topic should be:

Wargame 神跡團.......

引用:
原帖由 MF 於 30-5-2007 00:08 發表

8000g .25珠 = 32000
吾係點算得上神兵「郎基努斯之氣槍」

點解呢排禁多怪異的吹水 Post?
唔同呢排天氣熱,D人中左暑都唔知?

2.嚴禁出現粗口(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊其他版友者將被撤銷會員戶口。

warm remind all!!

比我有支「郎基努斯之氣槍」的話,
我真係唔同你地講o禁多,
約出來,人人派8000飛,
睇吓你地仲有咩講..............嘩哈哈哈...................
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 yannchambrier 於 30-5-2007 00:13 發表
點解呢排禁多怪異的吹水 Post?
唔同呢排天氣熱,D人中左暑都唔知?
dont know 呢

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 22:46 發表

拿 , 唔洗講乜鬼 "lee度d人全部都係一樣" 等等既無聊野

係有種就去約戰版 , 落底 日期 , 時間 , 地點 , 火力 , 人數
話你知 , 我出硬黎

你果 8000 野要一雞過 , 話知你 溶手柄 , 爆波箱 , ...
哈哈, 睇黎我地要學野la!!

奧單兄, 我又要學佢咁, 改到一雞 8000 野
Saving Private Kai人

8千咋下化 , 打一雞X機8億都唔止啦......
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 30-5-2007 01:05 發表
8千咋下化 , 打一雞X機8億都唔止啦......
係woo, 唔記得白汁子幾億咁出woo
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 steveyue 於 30-5-2007 00:56 發表

哈哈, 睇黎我地要學野la!!

奧單兄, 我又要學佢咁, 改到一雞 8000 野
等單兄解剖研究下o個位師兄把槍先(如果o個位師兄唔介意的話)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題