發新話題

博c模型

引用:
原帖由 steveyue 於 30-5-2007 01:07 發表

係woo, 唔記得白汁子幾億咁出woo
0.0000000000000000000.....00000000025g 白色"BB"彈
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-5-2007 01:09 發表

等單兄解剖研究下o個位師兄把槍先(如果o個位師兄唔介意的話)
到時單兄有排忙
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 steveyue 於 30-5-2007 01:10 發表

到時單兄有排忙
上毛線電視做特別嘉賓 , 破解一雞8000之謎

回覆 #228 皇家御貓 的帖子

then travel around the world to meet the airsoft players and explain to them...

等佢點覆先啦....唔想再響呢個topic講落去....佢要show off我無任歡迎

條友潛左水好多版...好似

幾時有表演睇

可能係粒BB彈上面寫住'八千'呢, 咪一雞八千囉
本來無一物, 何處惹塵埃

你地唔好咁傻la....
lee個世界唔係你地話想點就點...
我唔覆只係我訓左姐....
我好唔明有d人....又要睇但又怕痛.......我都唔知你地想點..
仲有...可能有d c兄大把錢....但都唔好一相情願lo......
總之game呢我就一定會打....
果日唔落場大家都知咩事la....
有意打game ge...我會post 時間地點出黎....
有性趣咪去lo....
唔好講咁多無為野....

引用:
原帖由 jackyafk 於 30-5-2007 05:56 發表
lee個世界唔係你地話想點就點...
我好唔明有d人....又要睇但又怕痛.......我都唔知你地想點..
仲有...可能有d c兄大把錢....但都唔好一相情願lo......
總之gam ...
大哥...究竟係邊個話想點就點呀...?
你話一雞8000,3年1560000飛就想我地信?
無話唔得...機會率細d囉...咁一眾朋友想見識下,都好正常遮......

我就唔會話咩"你唔想比我地睇咪唔好出黎囉"呢d咁既野,費事一陣你縮,我比d老友追打啦...
我有幾個老友都等緊睇健力仕世界紀錄片架
試諗下?做一d你以往3年黎個個禮拜做開既野,咁就無啦啦有一班人尊你為神喎~
幾好?

唔好話我知你唔喜歡出風頭呀...唔喜歡出風頭都唔會言出驚人啦~
我就直截了當話你知我黎唔到喇...因為小弟身不在香港...
無機會見識我都覺得好可惜架
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 jackyafk 於 30-5-2007 05:56 發表
lee個世界唔係你地話想點就點...( 即係你話想點就想點 ?? )
我好唔明有d人....又要睇但又怕痛( 我唔怕痛 , 係呢度識我既人都知 ).......我都唔知你地想點..
仲有...可能有d c兄大把錢....但都唔好一相情願lo......(你講先然後同我地講 "一廂情願" ??)
總之game呢我就一定會打....( 咪約囉 , 有咩問題 ?? )
果日唔落場大家都知咩事la....( 即係邊個唔落場 ?? 你 ?? )
有意打game ge...我會post 時間地點出黎.... ( 來吧 , post 吧 )
有性趣咪去lo....( 咪就係等緊你囉 )
唔好講咁多無為野....( 係囉 , 無謂野唔好講喇 , 日期時間地點火力人數啦 )
你自己講架窩
引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:02 發表
哈....好ar....我6 月24放假.....
我會打game...有性趣咪黎lo.....
咁我多謝你4 包彈先la....chiu_chiu74

今日先5月30號,我驚自己冇咁長命等到去6月24號ja~

引用:
原帖由 steveyue 於 30-5-2007 01:10 發表
到時單兄有排忙
一枝槍甘大把 , 計佢每分鐘 800粒 , 一雞 8000 粒都係十分鐘倒
如果係 30 ROF , 都係 full 四分幾鐘之嘛
佢又有隻 8000 壺 , 又唔洗換甲既

拆到見原裝杯士,原裝麼打,原裝電掣
再合番埋都唔洗一個鐘 , 加埋所有相機影相拍短片都好快之嘛

你地唔信佢甘衰 , 我當然要還佢一個公道 , 為佢澄清下啦

引用:
原帖由 odaan 於 30-5-2007 09:25 發表

一枝槍甘大把 , 計佢每分鐘 800粒 , 一雞 8000 粒都係十分鐘倒
如果係 30 ROF , 都係 full 四分幾鐘之嘛
佢又有隻 8000 壺 , 又唔洗換甲既

拆到見原裝杯士,原裝麼打,原裝電掣
再合番埋都唔洗一個鐘 , 加 ...
係就要快

http://www.civiliangunner.com/cgf/post.php?action=newthread&fid=7&extra=page%3D1
鵰。豹。狸。獅。狒

汶汶好緊呀......

發新話題