發新話題

博c模型

引用:
原帖由 jackyafk 於 30-5-2007 05:56 發表
你地唔好咁傻la....
lee個世界唔係你地話想點就點...
我唔覆只係我訓左姐....
我好唔明有d人....又要睇但又怕痛.......我都唔知你地想點..
仲有...可能有d c兄大把錢....但都唔好一相情願lo......
總之game呢我就一定會打....
果日唔落場大家都知咩事la....
有意打game ge...我會post 時間地點出黎....
有性趣咪去lo....
唔好講咁多無為野....
唔好講咁多...男人老狗...講得出就做得到...我offer都係咁開...你話出黎...我幫你出所有關於錢既野囉....

p.s大把時間俾你改啦由而家....我地真係好想睇神跡呢.....  

引用:
原帖由 hippies 於 30-5-2007 10:17 發表
汶汶好緊呀......
驚乜野呢...神跡黎架

引用:
原帖由 jackyafk 於 30-5-2007 05:56 發表
我好唔明有d人....又要睇但又怕痛.......我都唔知你地想點..
仲有...可能有d c兄大把錢....但都唔好一相情願lo......
總之gam ...
冇人話怕痛, 不過怕你縮沙放飛機到時空歡喜一場就真, 你打乜力水呀? 出個約戰post講清楚, 呢道大把朋友想見識下你支神兵, 我唸佢地都唔介意落場接你派過黎d彈

引用:
總之gam ...
傻啦, 上forum講野衰極咪開多個login, 呵?

縮都唔好縮得咁衰格丫
開頭講到識飛
之後發覺唔對路就賴人乜乜物物, 諸多藉口

我地想點?睇你做大戲囉!你唔好理人地係咪落場同你打,
你話打到一雞8000, 一陣打打下話自己中槍死左乘機收雞咪好益你?

大把錢?喂, 幾十人等睇戲點會唔多錢呀?係你一廂情願淆底推推貢姐

總之

日期
時間
地點
火力
收費<--------你係做到既, 比你收入場費又點話?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-5-2007 11:14 發表

驚乜野呢...神跡黎架
要call 記者wor............

神話我地齋睇淆唔敢落場呀!! 不如開個落場名單先啦.

係咪真係打原裝定係打問號火力架? 我無咩所謂, 最緊要公平嗟, 你打乜我打乜.

落場名單:
============================
1. Royalmarine

汶汶怕wor......

引用:
原帖由 hippies 於 30-5-2007 11:44 發表
咁多人陪你...怕乜呢

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-5-2007 11:45 發表

咁多人陪你...怕乜呢
怕佢唔'得'...............

引用:
原帖由 hippies 於 30-5-2007 11:44 發表
我一雞得 80, 面對一雞 8000, 正常人都會怕啦. 但係如果真係大家都係打一槍死, 你咁大力我咁大力的話, 真係要中都係中幾粒嗟. 話Q知佢一雞80000啦. 咁樣可以同神蹟近距離接觸, 抵啦!!!

再講, 合法火力的話, 傷極有果譜啦, 問號火力之嘛, 呢度好多人係煙通都玩過. 如果有人真係囉支非法火力落場的話....我諗呢度大家都知點做啦.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 30-5-2007 11:40 發表
神話我地齋睇淆唔敢落場呀!! 不如開個落場名單先啦.

係咪真係打原裝定係打問號火力架? 我無咩所謂, 最緊要公平嗟, 你打乜我打乜.

落場名單:
============================
1. Royalmarine
2. ivan_31
我又打

引用:
原帖由 ivan_31 於 30-5-2007 11:51 發表

我又打
  看破紅塵.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 30-5-2007 11:49 發表

我一雞得 80, 面對一雞 8000, 正常人都會怕啦. 但係如果真係大家都係打一槍死, 你咁大力我咁大力的話, 真係要中都係中幾粒嗟. 話Q知佢一雞80000啦. 咁樣可以同神蹟近距離接觸, 抵啦!!!

再講, 合法火 ...
如果原裝波箱改非法火力可以做到一雞8000, 我更有興趣睇下呢個神蹟

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 30-5-2007 11:53 發表

看破紅塵.
有你陪wor驚wt

引用:
原帖由 ivan_31 於 30-5-2007 11:55 發表

有你陪wor驚wt
終極標靶....

發新話題