發新話題

博c模型

我只係知有套pdi 齒...除左條天梯係唔知咩牌之外其他都老原

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 17:36 發表
下.....你地唔好咁天真la.....
我想咁下係e度ge人.....
你地當把槍係乜先....
工具??????
定係放係屋企鍾意先拎黎打ge玩具?????
講真係e度都有我好朋友係度...佢地都會知我每次打game都打3~4包彈...
你地 ...
我有興趣助C兄你洗脫嫌疑,
如果C兄你肯表演多次既, 彈錢我出~

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 17:36 發表
工具??????
講真係e度都有我好朋友係度...佢地都會知我每次打game都打3~4包彈...
你地 ...
不如就請你d好朋友出post黎現身說法
以正大家視聽, 還閣下一個公道, 好嘛?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

汶汶好天真ka.......

哈....好ar....我6 月24放假.....
我會打game...有性趣咪黎lo.....
咁我多謝你4 包彈先la....chiu_chiu74

引用:
工具??????
你地 ...
無人話唔得,我都打到

但係你話除左齒同天梯其他全部老原,如果係馬記,一雞過8千飛,當你一秒20粒,你都要連續full 400秒(6'40)先full得晒

一隻馬記原裝motor可以full到6分幾鍾唔係問題,但係3年都仲可以?唔係掛
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:02 發表
信相有好多人想睇你下一雞打8000
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:02 發表
咁遲!?? 又話個個星期都打既? 就今個星期啦!!!

我等唔到喇.

引用:
原帖由 steveyue 於 29-5-2007 18:07 發表

信相有好多人想睇你下一雞打8000
手指都硬埋...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 29-5-2007 18:07 發表

我等唔到喇.
你滑緊雪都去woo
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 29-5-2007 18:07 發表

我等唔到喇.
+1

如果係真係咁堅我都有興趣到場參觀下

雖然我都想去,但係我驚咁多人去,有人會驚驚
鵰。豹。狸。獅。狒

great!!!! any c hing record & upload to youtube, plz??

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 18:12 發表
great!!!! any c hing record & upload to youtube??  
係wor!youtube都得wor!

鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題