發新話題

博c模型

引用:
原帖由 steveyue 於 29-5-2007 18:08 發表

你滑緊雪都去woo
wargame界壯舉 wor!!! 點可以錯過.

再唔係上youtube一定可以將香港既玩具槍工程揚威海外啊!!! 日本同台灣仔一定當我地神咁拜!!!  

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:12 發表

係wor!youtube都得wor!

比其他人開下眼界都好
Saving Private Kai人

正!!!!

未出發先興奮!!!

the topic in utube:

Marvellous!!! 6mins - 8xxx bbs!!!

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 18:16 發表
the topic in utube:

Marvellous!!! 6mins - 8xxx bbs!!!
"1 trigger pull with 8*** pellets"

十億投資..........

引用:
原帖由 match_man 於 29-5-2007 18:18 發表

"1 trigger pull with 8*** pellets"
熱切期代

引用:
原帖由 match_man 於 29-5-2007 18:18 發表

中文版
"我一下子射了六分多鐘我爽的丫丫"
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 18:21 發表

中文版
爽死

你地唔係講到想親朋好身試下咩.....黎觀戰好似唔夠真實wo....不如落場一齊感受下la.....

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 18:21 發表

中文版
i like it!!
remember take record!!

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:22 發表
你地唔係講到想親朋好身試下咩.....黎觀戰好似唔夠真實wo....不如落場一齊感受下la.....
唔係喎, 我地想親手拎住師傅你枝槍一雞full8000飛多d喎, 不如近近地去返你整槍果度試, 有博士大人做見証, 又可以賣廣告, 一舉兩得!
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:22 發表
nope, only stand beside u & feel powerful already~~~~
8000 wor......so shocking!!!

引用:
親朋好身試下咩你想講咩

發新話題