發新話題

博c模型

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:22 發表
你地唔係講到想親朋好身試下咩.....黎觀戰好似唔夠真實wo....不如落場一齊感受下la.....
我諗我要食晒你呢8千唔會難得過你真係一雞過8千飛...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 18:24 發表

唔係喎, 我地想親手拎住師傅你枝槍一雞full8000飛多d喎, 不如近近地去返你整槍果度試, 有博士大人做見証, 又可以賣廣告, 一舉兩得!
hey, u wrong!!
his gunsmith is 博C, not 博士!!! look his topic!!!
beware!!

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 18:27 發表

his gunsmith is 博C, not 博士!!! look his topic!!!
beware!!
唔小心搞錯tim, 原來係搏屎...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 18:27 發表

beware!!
都無咩所謂啦,有得睇8千飛一雞過我都已經好心滿意足
鵰。豹。狸。獅。狒

sorry 打錯字
我想講你地唔係講到想親身試下咩.....黎觀戰好似唔夠真實wo....不如落場一齊感受下la.....

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 18:27 發表

唔小心搞錯tim, 原來係搏屎...
你今舖真係捕死
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:26 發表

我諗我要食晒你呢8千唔會難得過你真係一雞過8千飛...
佢可能想一個打我們全部人!!
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:27 發表

會唔會中途唔夠電架?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:27 發表

i bring popcorn, u bring soft drink ar!!
6mins wor.........very long time!!!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:28 發表

你今舖真係捕死
比人8000hit...

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 18:28 發表

會唔會中途唔夠電架?
人地可能插住舊水電呢
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:29 發表

人地可能插住舊水電呢
ok u win!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:29 發表

人地可能插住舊水電呢
可能係用220v tim
Saving Private Kai人

哈哈...到時睇下點.....
e度真係有幾多人會去ar...果日.....

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:31 發表
哈哈...到時睇下點.....
e度真係有幾多人會去ar...果日.....
一陣我地個個出晒尼,你一個甩底我地咪企晒o係度?
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題