發新話題

博c模型

引用:
原帖由 odaan 於 3-7-2007 00:23 發表
我甘耐以黎第一次見人縮沙淆底 , 無用到甘既地步
直頭kax 人一個.....當初又做乜大人呀....你睇而家......

我真係唔知點睇呢單野.....咁大個人成日話我地白x又無雷.....到最後佢就乜都做晒....都唔知佢求乜

引用:
原帖由 ZaMaR 於 3-7-2007 12:19 發表
點解呢個post可以咁長壽架!?
24號都過左好耐啦!
god effect

大淆王

上次訪問: 3-7-2007 17:11
最後發表: 18-6-2007 18:31

he still alive

引用:
原帖由 ivan_31 於 3-7-2007 23:15 發表

早抖la~~唔送la wor
早睡早起

引用:
原帖由 車神勇 於 4-7-2007 00:01 發表

算把啦
佢肯re我地先算啦

上次訪問: 4-7-2007 18:43

神呀神.....RE吥我地好喎....呢度大把人掛住你呀

引用:
原帖由 Relentless 於 5-7-2007 10:57 發表

正所謂:不吐不快.
諗起都好笑....佢當初又大我地又約地方點點點.....結果呢

引用:
原帖由 Relentless 於 5-7-2007 11:12 發表

結果後佢要改名(現實及網上)
俾我真係唔好上黎獻世囉....

引用:
原帖由 louisli 於 5-7-2007 12:16 發表

仲要忍下口唔好爆自己的"威水史" 出來
佢由24號忍到而家啦

引用:
原帖由 peter195 於 6-7-2007 01:13 發表

咁高明的唱衰仇家策略及技巧??
不愧是神........厲害
上次訪問: 5-7-2007 21:10

佢真係日日都上黎.............齋睇唔re 好dry吥

引用:
原帖由 myron21st 於 6-7-2007 01:33 發表
dryman (某廣告)
佢係drygod.... dry睇....dry login.... 最重要....dry

引用:
原帖由 老鼠 於 6-7-2007 14:26 發表
你估下佢一回會點
真係 GOD knowS

睇番當年佢出D post真係笑死

你地唔好咁傻la....
lee個世界唔係你地話想點就點...  (其實佢暗示左D野)
我唔覆只係我訓左姐....
我好唔明有d人....又要睇但又怕痛.......我都唔知你地想點..
仲有...可能有d c兄大把錢....但都唔好一相情願lo......
總之game呢我就一定會打....   (但人呢???)
果日唔落場大家都知咩事la.... (個個都有落喎)
有意打game ge...我會post 時間地點出黎....
有性趣咪去lo....
唔好講咁多無為野....   (但你就做左最無謂既野呢)

Post 419

各位...希望唔好去到唔落場.... (個個落晒啦)
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......  (而家邊個無雷呢我想知)
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....  (你幫我D乜)
你幫我掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la....  (人呢先生)
如果你做唔到唔該你收聲....唔好係度扮有錢.....    (而家邊個唔到唔見人)
我講左我只會係game 裡面比大家用個身體感受.....   (人都唔見點身同感受啊)
果d只係想襯熱鬧ge白x唔該唔好係度講d無謂野...... (都係果句...人影都唔見)

有新方程式... Kai = 吹水+無雷xN

發新話題