發新話題

博c模型

果位槍壇大師父黎喎~!!十幾年前JAC年代已經出晒名!問下D老一輩就知佢咩料架喇~!!!

引用:
原帖由 gapchiu 於 28-5-2007 05:00 發表
睇咁多位講野真係唔知真定假
你去幫襯佢整槍就知真定假~

引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 10:41 發表
各位c兄....我比佢整過把m4...打左3年..
3年內每個星期都有打game..每場game都打過萬飛wo....
佢都唔係咁差姐....
3年內每個星期都有打game~3年......52星期x3=156場game

每場game都打過萬飛.....................每場過萬飛=10000 x 156=1560000飛~!!!

唔差唔差~

引用:
原帖由 華田 於 28-5-2007 23:11 發表

如果換晒佢d 野都仲可以一年打到1560000 飛, 佢枝都係叫做神槍啦
佢系三年打到1560000 飛...

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2007 23:30 發表

佢咁講法, d槍鋪死得啦, 成百幾萬飛都未壞, 仲有人去整第二次槍既?
"用完即棄"槍鋪?!
百幾萬飛唔壞真槍都唔得~

其實"神"哥可以一雞8000關打game 咩事??系都要人同佢打game....我知喇~!!無敵得滯好寂寞呀佢~ 計返條數佢要俾返錢大家添喎~

好想知道馬老二點改到一百五+六萬發之後都仲可以一雞8000~

引用:
原帖由 cdrom 於 1-6-2007 09:17 發表

膠神8000之......堅守27分鐘!!!

傳說很兮u,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡 ...
~~仲3年內1560000飛唔壞!!!!

就黎六十頁喇~各位信衆們加油!!!

引用:
原帖由 leolau9876hk 於 2-6-2007 19:11 發表
期待啊八神post 電話既佳音
如果八神潛左水24/6就冇野睇架啦
可能佢而家閉關修練緊~

引用:
原帖由 leolau9876hk 於 2-6-2007 20:53 發表

莫非佢修煉緊廦邪槍法既一雞8千
應該系8000不敗0既~~葵花寶典~!!欲練神功..必先自宮???Ha..Ha...

引用:
原帖由 hippies 於 2-6-2007 11:20 發表

唔蒲頭仲唔kai!?!!?
我地唔記得裝香~~~~可能要揾個師兄"標"佢出黎!!

神哥真系唔見左~

嘩~好耐無睇呢個Post..仲吹到百九幾頁添!!就黎過兩舊喇~信衆們繼續努力!!!

發新話題