發新話題

博c模型

引用:
原帖由 yannchambrier 於 2-6-2007 00:06 發表

睇樣6月果場「一吹8000牛」game,分分鐘會鬧事收場…
|)
點會鬧事呢,我地好克制的
佢唔黎咪我地自己打game law,不過可能有部份只係黎睇ge朋友會鼓燥

引用:
原帖由 yannchambrier 於 2-6-2007 00:15 發表
前幾排係英國個 airsoft forum 都有條友仔吹到自已支原裝馬仔 Glock18 射程有個足球場禁遠…
so??

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 00:59 發表
嘩....估唔到仲有咁多人係度講無為野......
好la....
見你地咁識野...
我問大家一個問題...
有邊個知咩係pdi齒ar
sorry~我唔識我一心只想睇一雞8000飛

PS. 我呢個新仔會落場感受下的

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 01:09 發表
我真係想睇下你地班白x有幾多人知道......
不過我睇有人會識lo.....哈哈哈哈!!!!!!!!!!!!!!!!
識唔識唔緊要,大家都係想開開眼界者,或者係ar"前輩"你眼中我係一個白X la,我都係想開開眼界唔再做白x

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 01:12 發表
重申多次

一雞8000飛的過程,會由我cgf 戰地記者拍低,唔爆youtube upload 的上限,我會即日post 上youtube / upload 上一d web space 比人download, 比全球wargame 師兄一睹"一雞8000飛"
...
佢話唔識就係白x

引用:
原帖由 myron21st 於 2-6-2007 01:15 發表
佢係度想化淡件事咁喎...

莫非有人而家想淆
人地而家問有無人識ar,"八神"問野係度9唔答8:x
行開d la 白x,唔阻住"八神"大哥講佢套PDI 齒ar

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 01:17 發表
世界上無人會識曬所有野,有人縮沙改post
邊度

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 01:21 發表

某人問我地識唔識野ar ma,問完之後驚人答得出,咪改post
可能去度要答左問題先有得玩

引用:
原帖由 myron21st 於 2-6-2007 01:24 發表

sorry for my 98...
阻x住哂,睇下你講一講"八神"哥就閃左la

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 2-6-2007 02:15 發表
請問jackyafk一雞八千是如何做到呢?又可唔可以post下你支神槍出黎比在下先開開眼界呢?
你唔答佢,佢當你係白x

引用:
原帖由 MarK-C 於 2-6-2007 02:26 發表
jackyafk兄,
唔好話我地屈你la~

--------------------------------------------------------------------------------
於29-5-2007 17:52 #92,
網友chiu_chiu74 提出:
"我有興趣助C兄你洗脫嫌疑,
...
佢想打ge 我地大把人陪佢,我地已經10幾人報左名,唔知點解"八神"哥係咁話我地無雷唔敢去,真係諗極都唔明

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 08:56 發表
哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
果套齒我二手返黎都用左4年仲係c豪未損
咁我真係想話比大家知..你地唔好扮代表lo......
知唔知唔係最緊要,而家係睇你有無雷出黎表演ar,一句講哂你出就出唔出就唔好講咁多費話,你講幾多句白x,問幾多條問題,證明左你識幾多到最後都係一樣,大家都係想睇你點樣一雞8000飛,你係咁有料就出黎一雞8000飛俾我地睇,係度講咁多托咩? 你真係一雞8000飛到ge,我以我ivan_31 ge 名議係全港war game forum 出道謙啟示同你道謙又點話,不過最緊要ar 大哥你24號出黎表演下

引用:
原帖由 yannchambrier 於 2-6-2007 09:14 發表

等於冇答…

廢話…
由始至終佢都係想show off 自己識d 我地唔識ge 野

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 2-6-2007 09:18 發表
留contact先啦
唔留contact起碼都話我地知果日有咩野認到係佢

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:35 發表
我我果日會著黑色衫褲
咁請問ar 師兄你會幾點到?一個人?

發新話題