發新話題

博c模型

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2007 11:56 發表

咪一雞囉,用繩綁實佢
坐低慢慢等
good idea

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我 ...
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩..... (我有無錢關你鬼事呀....我話過幫你出晒關於錢既野係真係你做到神跡我先俾...你做唔到我一個仙都唔俾你)咁我不如幫幫你.....
你幫我掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la.... (我掃又點話...你想用乜野珠呀...到時我唔想有人懶皮又話D珠唔岩呀...)如果你做唔到唔該你收聲....唔好係度扮有錢..... (我唔係扮有錢....我只係出個offer黎幫幫你...你唔好打橫黎講...btw...如果我做到你係味要收番聲...繼續做你神跡呢)
我講左我只會係game 裡面比大家用個身體感受.....
果d只係想襯熱鬧ge白x唔該唔好係度講d無謂野......

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-6-2007 00:30 發表

你睇下約戰版先,而家報左的都會落場,一雞8000飛的過程,會由我cgf 戰地記者拍低,唔爆youtube upload 的上限,我會即日post 上youtube / upload 上一d web space 比人download, 比全球wargame 師兄一睹"一雞 ...
我仲諗住帶notebook去...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-6-2007 00:36 發表

有notebook 的可以快d upload 上youtube
yeah

引用:
原帖由 myron21st 於 1-6-2007 00:47 發表

要唔要整番個現場直播
我會帶notebook放心...

不如講大家會帶乜野去幫手做呢次見證啦...
我會帶notebook and 彈....

唔知其它人點呢

引用:
原帖由 steveyue 於 1-6-2007 00:55 發表
帶自己去, 唔係人地又話我地咁少落場!!
又話我地淆!!
呢個一定啦....又要帶埋槍去落場喎...咁帶乜野好呢???

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-6-2007 01:01 發表
嗚嗚嗚
小弟要考大考…如果唔係實黎見證香港電槍界輝煌上位既一刻
唔怕...電腦幫到你見證神跡

引用:
原帖由 登艇友 於 1-6-2007 04:18 發表

只係覺得越尼越似有想叫齊人之後call差佬
做見證都要call差人叔叔????

引用:
原帖由 steveyue 於 1-6-2007 11:55 發表

有幾粗先
好粗..佢大我喎....但我係唔大得架嘛...

引用:
原帖由 steveyue 於 1-6-2007 12:02 發表
賴皮!?!?!
why need懶皮????

引用:
原帖由 louisli 於 1-6-2007 12:03 發表

幾醒,用身體感受,你驗唔到嘛。你唔感受,我又唔射比你睇,你吹我唔漲
如果修道船當年都識咁就好囉:你咪埋眼感受我5秒一百拳啦
會唔會好似星矢咁...平常人用肉眼係睇唔到佢full既彈....之後佢話味8000飛囉...你睇唔到唔關我事...

引用:
原帖由 cdrom 於 1-6-2007 12:09 發表
膠神8000之......堅守27分鐘!!!

傳說很兮u,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡力量 ...
段片好得....

我地期待到時佢會唔會出現....又唔留contact...唔通靠估呀

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 12:45 發表

到時我地call晒記者咁點算...
係喎...要安撫佢地架...

其實佢可能又話...我果時去左啦...鳳園係神既國度或者係聖域...你地D普通人睇唔到架啦....

發新話題