發新話題

新仔報到+繳械

引用:
原帖由 mark997 於 2007-1-26 09:08 發表
甘咪好型囉 手槍同長槍好似一套甘
唔知Desert Eagle有沒有呢
好多時鐘意邊技槍,對同廠o既槍感覺都一定唔會差
好多人會咁架,例如: colt o既 m4 + m1911, h&k  g36 + usp, sig 552 +226,都係好常見o既組合

包括我都係,不過冷門小小h&k ump + mk23:

哈哈 二月出糧之日正是本人破產之人也是本人接觸wargame之日
一日出現3個日
我會買枝Desert Eagle 銀色版 一定要銀色
如果可以既想買埋FA-MAS F1 之後就準備加入wargame既行列
新兵!報到!

引用:
原帖由 mark997 於 2007-1-26 15:42 發表
哈哈 二月出糧之日正是本人破產之人也是本人接觸wargame之日
一日出現3個日
如果可以既想買埋FA-MAS F1 之後就準備加入wargame既行列
兩技都.....好冷門

銀色...話比人知你係邊[]

引用:
原帖由 路比 於 26-1-2007 16:11 發表

兩技都.....好冷門

銀色...話比人知你係邊
銀色 根本就是一個救生鏡 反光 不倫早上 晚上 銀色都係好搶眼
不過Desert Eagle我買硬的了 因為太LOVE啦
FA-MAS就因為是外型吸引到我
不過可以去到MK買槍時又會心大心細轉左買M4A1 OR做左恐怖份子 買AK47
L85A1 都有D想買家
手槍會選擇返Glock 17  M92F

我想問下 如果新仔想搵人一齊玩WARGAME 應該要點搵人 同埋可以點樣識到D玩WARGAME既朋友
同埋 大約玩幾耐先加入隊伍 我最想入美軍服的 特別是黑鷹15小時既軍服真係正呀
唔知買晒成套裝備 要幾銀
新兵!報到!

引用:
原帖由 mark997 於 26-1-2007 15:42 發表
一日出現3個日
破產 []  我想這只是一個開始 , 而且這是一個沒完了的.......遊戲 [] []

回覆 #19 mark997 的帖子

搵人?係呢度lor...
入隊?唔一定要入都可以去打

因為以前無工作能力才不敢玩呢d野
但而家工作所以出來玩下wargame解壓囉
甘可以大家交個朋友呀
我msn:snk1987@hotmail.com
留唔留得msn家?
新兵!報到!

其實我想打返次街場~
又想試下打夜晚~~~
不過自己人又full gear的唔夠多...[]

引用:
原帖由 mark997 於 26-1-2007 21:36 發表
因為以前無工作能力才不敢玩呢d野
但而家工作所以出來玩下wargame解壓囉
甘可以大家交個朋友呀
我msn:snk1987@hotmail.com
留唔留得msn家?
得閒上嚟睇吓有冇師兄約戰一齊打囉[]
本來無一物, 何處惹塵埃

好呀~~~~!約戰一定出黎呀~唔介紹我打原裝力吧~!
新兵!報到!

想玩Black Hawk Down都算好了...個坑唔算太深...[]
(不過話時話...上面張圖用m249果個機槍手...腰帶有個m16匣袋既...[:[] )

咩原裝力先?? 因為而家未必一定個個都馬記原裝力, 通常講幾多面罐
本來無一物, 何處惹塵埃

回 Pvt.King

你唔係真係睇到嗎?

回14692

可能把槍買回來 唔改囉 因為我唔太識改槍 等到學識左 改槍又唔會改到枝槍出問題
再出糧之日便會改~!而家日日都睇新手指南
新兵!報到!

引用:
原帖由 mark997 於 26-1-2007 09:08 發表
甘咪好型囉 手槍同長槍好似一套甘
唔知Desert Eagle有沒有呢
有ar!  Galil AR and Micro Galil.  I heard that SRC is going to make a Galil too.  So I think u should wait if want to buy this gun, since SRC should be a lot cheaper then the two kits below.

今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

TAVOR[]

發新話題