發新話題

VVE話祝你聖誕同新年快樂...

聖誕快樂

Everyone Merry Christmas and Happy New Year 2011.

噢! My God! WE以經上到太空! 能夠造到P90……. 即係AUG造到! 7.62氣夾……. 即係SR-25造到! M16 Open-Bolt…….即係90%人轉玩翻佢即M4! KWS 2011年有再生M4生幾! 支AKS74U…….即係張啲M4-CQBR翻生-可以對打餐包!

其他牌子要在2011年加把力追! 唔好淨係得支靚料像真但係"針"到嘔既M4!

P90... AKS74U...
我的荷包有難了~

Merry Xmas to all...

出埋SR-25K就好了
又可以SHARE SCAR-H的匣

7.62 gas magazine! 唉! 當銅膽只係去米国而open-bolt又適合本地的合法力水要求! 唔會望有銅膽SR25就算open-bolt SR-25呢支野很定多人玩! 因為配件樣靚夠狠! 用Semi-auto GBBR打bolt action GBBR! 嬴硬! 打airsoft rifle IPSC道選. James哥! 叫WE比啲youtube片給我地一黠2011年希望吧!

BROWNING HP!! I waiting for a full metal MarkIII long time ago.

嘩, 睇呢we 真係開哂快車, 希望第時多d廠幫佢出d外觀件就好啦. 個人感覺 we 既外觀真係差d. 不過好似pdw 為例, 有tsc 幫手出個身, 成支槍當堂正哂.   scar-h, 之後唔知會唔會有scar-ssr 呢??

只希望WE出full marking既xm177系列
不過我仍然傾向選擇wa system(ar15 series)

支p90既recoil真系,同ksc mp7有得比-.-

引用:
原帖由 囧樣佬 於 24-12-2010 17:45 發表
只希望WE出full marking既xm177系列

支p90既recoil真系,同ksc mp7有得比-.-
一陣出埋MP7

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-12-2010 17:48 發表

一陣出埋MP7
都好bo
反正我已經對ksc死心xd

AK
M系
士加
G36
M14
P90
MP5
L85
仲差......

AUG
G3
花麥屎

現代野玩完
會唔會到二戰...........

引用:
原帖由 囧樣佬 於 24-12-2010 17:50 發表

都好bo
反正我已經對ksc死心xd
WE出細槍 好易中招

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-12-2010 17:51 發表
AK
M系
士加
G36
M14
P90
MP5
L85
仲差......

AUG
G3
花麥屎

現代野玩完
會唔會到二戰...........
m110!!!
f2000!!!!
如果m110/sr25,scar h同m14 d夾可以共用你話幾好呢....

mp7
總之出曬d pdw都岩la

二戰:
thompson
m1 garand
98k
mg42
mp44

回覆 28# 的帖子

MP7駛乜等WE呀?
KWA換鋼bolt仲唔夠?

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-12-2010 18:05 發表
MP7駛乜等WE呀?
KWA換鋼bolt仲唔夠?
我廢up下姐....
不過ksc d長夾....

發新話題