發新話題

VVE話祝你聖誕同新年快樂...

WE算好努力,起碼有心做不同選擇GBB比大家,
質素可能要再努力D吧,不過好開心有槍廠甘肯搏,好過淨食老本。
期待SCAR-H open bolt! 我會支持

想唔窮都難

引用:
原帖由 ohnavi 於 24-12-2010 18:10 發表
WE算好努力,起碼有心做不同選擇GBB比大家,
質素可能要再努力D吧,不過好開心有槍廠甘肯搏,好護淨食老本。
期待SCAR-H open bolt! 我會支持
同意..
we可能真系有心做..
不過質素le d野,下下都做到咁好,
出寶品果d廠咪吾洗做?
[個人意見,有錯請指正]

引用:
原帖由 tinyau1134 於 24-12-2010 12:53 發表

x2
x3,scar-h,賣飛佛!

引用:
原帖由 ayaka 於 24-12-2010 15:05 發表
出埋SR-25K就好了
又可以SHARE SCAR-H的匣
sr25無咩興趣,但係有sr25就一定有m110!

引用:
原帖由 囧樣佬 於 24-12-2010 18:14 發表

同意..
we可能真系有心做..
不過質素le d野,下下都做到咁好,
出寶品果d廠咪吾洗做?
[個人意見,有錯請指正]
哈哈師兄講既某程度都岩
GBB點都係有好多損耗性零件,始終要換,最緊要個system做得好;
只要個牌子真係流行,自然會多公司幫佢出補品啦,
如果一出就精鋼造打極吾爆,但賣7-8千一般用家又接觸吾到,
吾係個個都有能力洗成萬落一支槍度麻,間廠賺吾到錢,口啤幾好最後咪又係執
做玩具槍廠生意都吾易,WE肯試肯做吾係得個吹字,作為槍友我都好開心同支持...

Scar-H

引用:
原帖由 囧樣佬 於 24-12-2010 18:10 發表

我廢up下姐....
不過ksc d長夾....
長夾就算啦…

等就無謂啦…
不過如果WE突然出枝靚仔又好打既MP7都抵諗既

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-12-2010 07:09 PM 發表

長夾就算啦…

等就無謂啦…
不過如果WE突然出枝靜仔又好打既MP7都抵諗既
如果出即買!

SCAR-H,SCAR-L open bolt,M16,L85
我又要準備破財擋災了!
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

SCAR -H 夾硬黎
但係可以慳返一筆
不過個OPEN BOLT打到叮叮聲好正

不過都仲係果句啦…
佢枝G36唔攪返好個bolt release都唔會考慮
都唔知當初設計成咁做乜

回覆 42# 的帖子

RA 好似出左補品

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-12-2010 19:09 發表

長夾就算啦…

等就無謂啦…
不過如果WE突然出枝靚仔又好打既MP7都抵諗既
系出既我會考慮既...

講番m16 series
出open bolt系好,相信吾少玩家都會轉投we
旦系如果open bolt d夾都重系漏氣,
咁就出咩都曬氣
話曬有好多槍種都系用m4/m16夾...

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-12-2010 19:15 發表
不過都仲係果句啦…
佢枝G36唔攪返好個bolt release都唔會考慮
都唔知當初設計成咁做乜
我都吾會用個bolt release-.-
所以le個問題比我無視左xd

發新話題