發新話題

VVE話祝你聖誕同新年快樂...

引用:
原帖由 jpg 於 25-12-2010 03:11 AM 發表
有open bolt, cnc full marking sr25k 即入..

btw, ksc mp7 長夾有咩野問題? 支槍又有咩野問題呀? 我個支好地地喎...
Cnc身就難d,不過實有其他牌子出身既。

引用:
原帖由 sunny2014 於 25-12-2010 03:19 AM 發表

真係出G3我就大鑊啦…
一把舊型護木A4直接落場
收多一把A3改G8/G8A1
我d cad圖仲響度呀…
That's Good Hope you can build your G8..soon  ^_^

岩岩睇armscxxl
powerster話we支ak冇彈識停ga

可能scar-h 只係出下身........直上scar-l.......
唔知scar-l 個open bolt 會唔會出kit......我有一支scar-l ga啦........

如果scar-l open bolt 同scar-h 都有kit.......咁就fit 晒........可能唔洗1000大元就有2支槍

引用:
原帖由 hklovers 於 25-12-2010 22:38 發表
可能scar-h 只係出下身........直上scar-l.......
唔知scar-l 個open bolt 會唔會出kit......我有一支scar-l ga啦........

如果scar-l open bolt 同scar-h 都有kit.......咁就fit 晒........可能唔洗1000大元就有 ...
但係彈匣個出氣位一樣咩 ? 上彈位置又同 M4 一樣咩 ?

引用:
原帖由 samXsum 於 26-12-2010 02:37 發表

但係彈匣個出氣位一樣咩 ? 上彈位置又同 M4 一樣咩 ?
應該吾同wo
淨系bolt同拋殼口既長度都吾同la
想像一下,
m14夾用吾用到落m4條bolt?
道理同scar-l/scar-h一樣...

引用:
原帖由 囧樣佬 於 25-12-2010 21:00 發表
岩岩睇armscxxl
powerster話we支ak冇彈識停ga
如果個槍機係全行程就必買喇…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 seamoncheng 於 24-12-2010 23:50 發表

今次有lincence
而家果種無架咩

咁未又貴d.....

我想問.... SCAR H 其實有咩吸引之處, 點解咁多師兄咁期待呢...

引用:
原帖由 2slow 於 26-12-2010 22:52 發表
我想問.... SCAR H 其實有咩吸引之處, 點解咁多師兄咁期待呢...
因為美佬話會用囉

引用:
原帖由 Pvt.King 於 26-12-2010 23:02 發表

因為美佬話會用囉
原來如此, how about SCAR light?

引用:
原帖由 Pvt.King 於 26-12-2010 23:02 發表

因為美佬話會用囉
DEL

引用:
原帖由 2slow 於 26-12-2010 23:49 發表

原來如此, how about SCAR light?
不再科去去SCAR L 計劃了

講定新年快樂...

今次又有得睇真d la...
http://tw.myblog.yahoo.com/frogm ... ev=-1&next=8692

不過...
說好了的m4開膛呢...

引用:
原帖由 sam524 於 29/12/2010 20:13 發表

說好了的m4開膛呢...
等啦!慢慢等啦!
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

發新話題