17 12
發新話題

究竟 MAGPUL MASADA 套 GBB KIT 仲出唔出架?

究竟 MAGPUL MASADA 套 GBB KIT 仲出唔出架?

問過 operatxxx ,佢地就答左等於冇答, 其他舖就全部都話唔知...唉..
如果唔出我放鬼左支野佢好過...

AEG 短管,ak下身都仲未有時間表。
GBB 慢慢等啦,ヽ(;▽;)ノ

瑪雅曆完左之後

係出都唔會早過2011年尾. PTS 超級慢....

我諗就算出,都未必會用返aeg 身. 分分鍾要成支買過.

應該係會出全 Lower + bolt. 可能 barrel/hop chamber 都要換. 用返 Upper/stock 應該冇問題.

如果係咁就死得啦!! 咁咪等於買多支槍咁滯?
唔係咁呃錢法呀?

引用:
原帖由 noveske 於 3-1-2011 11:46 發表
應該係會出全 Lower + bolt. 可能 barrel/hop chamber 都要換. 用返 Upper/stock 應該冇問題.
上身可以共用先講啦

換好多 parts 都唔緊要... 最大問題係一定貴!!!

引用:
原帖由 noveske 於 3-1-2011 15:09 發表
換好多 parts 都唔緊要... 最大問題係一定貴!!!
人地賣高品質,梗係貴啦

如果我聽返黎個D所謂風有1半係堅既,呢套野加加埋埋,絕對貴過隻深井燒鵝

乜深井燒鵝好貴咩?

引用:
原帖由 noveske 於 3-1-2011 17:07 發表
乜深井燒鵝好貴咩?
井記呀

引用:
原帖由 noveske 於 3-1-2011 11:46 發表
咁個handguard都仲用得既..............

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 3-1-2011 14:05 發表
如果係咁就死得啦!! 咁咪等於買多支槍咁滯?
唔係咁呃錢法呀?
都唔可以話佢呃你錢,AEG同GBB根本係兩樣野.............
你試吓用AEGM4改一支GBBM4我睇吓.........

肯定要到2012年先有!

17 12
發新話題