20 12
發新話題

邊支 GBB M4A1好

邊支 GBB M4A1好

大家好,小弟想問下邊支GBB M4A1 好(we,wa),後座力要大,仲有冇其他比較呢,thx,大家

WA啦......多野玩d...不過平就WE

睇你時間同金錢..

引用:
原帖由 navywild 於 3-1-2011 23:00 發表
大家好,小弟想問下邊支GBB M4A1 好(we,wa),後座力要大,仲有冇其他比較呢,thx,大家
WA後座力比較勁而且骨同身PARTS...都多選擇但價錢較貴費時間(有米緊係井井LA平民D就KA/GP都可以
WE有保養三轟同你執足一年甲重永久..如果冇乜要求其實都冇乜花臣好攪,
不過WE出OPEN BOLT LA如果忍得手你都係睇定先啦

井井好好好好好••••••••多野要執!

引用:
原帖由 f22a 於 4-1-2011 00:12 發表
井井好好好好好••••••••多野要執!
同意~~~但我一點也不後悔買了井勝~~

回覆 5# 的帖子

可惜我當時買左GP

引用:
原帖由 s20061188 於 5-1-2011 15:15 發表
可惜我當時買左GP
豬標唔好咩

老友! 都係睇”送”食飯! 我就會等YYE open-bolt出先再作打算!

話說去年RS又話出真數鍛鋁身M4,
話到現在連影都冇

回覆 7# 的帖子

GP $4600做左一堆垃圾
加埋一堆所謂鋼件就賣到甘貴
問題多到我係以下post 35樓講
http://www.civiliangunner.com/cg ... mp;page=3#pid804761

ps 要買GBB千其吾好買GP

引用:
原帖由 f22a 於 5-1-2011 19:56 發表
話到現在連影都冇
而家既GBB M4 多到氾濫成災啦~~不如出下GBB 95式好過啦﹐有我一定買~~~

我就等緊GxK的AKM啦,
用緊GxK的PDW的後座力不弱,很順
系統設計優良加上LxT的外殼,
真真吸引。

引用:
原帖由 f22a 於 5-1-2011 23:50 發表
我就等緊GxK的AKM啦,
用緊GxK的PDW的後座力不弱,很順
系統設計優良加上LxT的外殼,
真真吸引。
但無彈會吾會停?

引用:
原帖由 f22a 於 5-1-2011 19:56 發表
話到現在連影都冇
都無乜邊間出gbb既唔係咁  幾大都霸定個位先, 最後出唔出, 幾時出係第二回事

引用:
原帖由 victorlee48 於 6-1-2011 09:55 發表

但無彈會吾會停?
據聞係會的,不過不足之處就係槍機唔係全行程…
但係如果可以維持返PDW既水準都好值得買,再大力返少少就仲正喇…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

20 12
發新話題