發新話題

LOOK: warning trade gone bad MARTIN YIM

引用:
原帖由 bonzonie 於 11-1-2011 11:59 發表
msn history 文中提及的一點我有d疑惑

佢要等salary先賠

但呢2日不少叫認識佢/交易過既師兄主動提供消息,

佢好似係"自僱"的80後人士 ,

而果堆paypal account個名分別belong to 一個女士(相信係佢母親)同 ...
清者自清 無做過俾我就一定大搖大罷走入去警處備案 仲可以告埋樓主誹謗

各位
其實我知道阿馬丁兄其中一個ebay name 'zeonzaku888' 系真有其人
而'alan512' 亦認識martin 本人
(以下言論純'幻想'
阿alan512前幾日先賣緊件lbt vest
而個model 正正系加拿人人唔見個一件wor)

sir
ebay name 'zeonzaku888' used by martin
Not only a fake name
But a person who current stay in TW right now
Besides, this 'alan512' is a friend of martin too

回覆 212# 的帖子

引用:
原帖由 MKL04438 於 11-1-2011 10:18 發表
你地真係…

我可以保證alan512同hktropper係兩個人黎!!!
而佢地並非martin分身!!!

冇錯!我係識佢兩個!
唔好再抽水…

To resluchub
alan512 and hktropper are not martin, they are my friends
although their photos are similar or same with martin's photo
I can sure they are different people
but I dont know what is the relationship among them
呢樣野之前係#158已經講左…

搞事抽水者將即時禁言
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

哦! 今日聽到"亞邊個"講呢個MARTIN叫"鏡黃".

引用:
原帖由 rho837 於 12-1-2011 18:30 發表
this guy is 2ID member

引用:
原帖由 阿爾斯 於 12-1-2011 18:45 發表

no i don't think so, he has nothing to do with 2ID

回覆 218# 的帖子

Sorry,請查清楚再說,此人已被永久取消2ID的隊員資格

多謝留意

He is no longer a 2ID member.

thank you

引用:
原帖由 阿爾斯 於 12-1-2011 18:45 發表

如果師兄你所講的是第二步兵師/2ID(香港分隊)的話,本人可向閣下証實在此topic有關的Martin Yim早在去年二月已向我們申請退隊,亦即從上述的日子開始至今Martin Yim與本隊都沒有任何聯系或接觸,即2ID(簡稱)與Martin Yim再沒有任何關係。
至於"亞邊個”因所描述得太空泛,恕未能証實,但亦懇請閣下如未有實質的證據前,請勿將那位”亞邊個”說是我們2ID(簡稱)其中的一員,謝謝合作。

I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

引用:
原帖由 rho837 於 12-1-2011 18:30 發表
阿邊個

佢係識D野既

又可能係我大鄉里

網購 / Baybay不嬲都咁極度險惡架啦,在下都交過唔少學費架

引用:
原帖由 inl 於 13-1-2011 17:17 發表
網購 / Baybay不嬲都咁極度險惡架啦,在下都交過唔少學費架
最易出事係forum trade/exchange E類

引用:
"鏡黃"? 但係好少見佢放鏡

發新話題