發新話題

LOOK: warning trade gone bad MARTIN YIM

不過,就算有咩恩怨都好...

係咪有必要將全部資料公開哂呢?

雖然樓主係受害者,但咁樣都係侵犯緊人既私隱

不如x左一d字先

我生得聰明得罪你咩!!!

其實我覺得件事冇咁簡單...

既然樓主唔識睇中文,又點識搵到黎cgf/wgy...佢背後應該仲有個香港人係度幫佢

仲有...如果上面推斷正確,

咁點解佢唔叫果個香港人去報警,反而要post 當時人既資料上cgf?

係咪樓主同樣有d不為人知既事做左?

定係,只係想抹黑當時人?

引用:
原帖由 gtoray 於 10-1-2011 15:55 發表

有好多玩gear ge師兄都去外國forum蒲ga.....
點搵到來cgf係因為google
當然啦,過程係有本地師兄幫手
至於點解唔直接報警?
我估係想先試行私下解決
不過搞到而家咁...警都報埋,應該好難私下解決

你都好留意人地

你係咪識當時人架

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 11-1-2011 00:55 發表

我認槍唔認人
支M9 個樣實在太似~~
個description 真係好難去令人唔相信係出自同一個人所為BOR

老實說最有效搵分身方法, 查ip 乜都知~~
計下角度咪得lo,駛鬼查ip

引用:
原帖由 SL1991 於 11-1-2011 10:32 發表
小學生技倆!
咁講馬田哥都係受害者、俾人屈,依家仲要"捱義氣”籌錢還俾人,這種精神真係要全wargame界人仕學習,如果我係馬田哥一定報警求助,還我清白及公道。
Resluchub:
well i guess you can tell that to the police then
because it was successfully delivered to your address

Martin:
of course,i did.
I've sent email to them too

Resluchub:
sure

引用:
原帖由 SL1991 於 11-1-2011 19:05 發表
maybe he is researching the method to solve this big "problem" right now,who knows!?
Despite he(Martin) is searching any method to solve this problem, at this moment in time, I think we shouldn't guess what he will do. Our judgments will bring some bad influences among Mr. Resluchub and Martin.

The HKP will prove everything.

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 17-3-2011 00:24 發表
http://www.uwants.com/viewthread ... p;extra=&page=1

又係佢
我覺得係比人屈...

發新話題