發新話題

LOOK: warning trade gone bad MARTIN YIM

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 10-1-2011 00:00 發表
不過,就算有咩恩怨都好...

係咪有必要將全部資料公開哂呢?
呢D吾係"恩怨".而係牽涉到網上行騙.
而且事主係外國人.邊會理得你什麼私隱條例.
一定會用任何方法都想迫到呢個人出呢架啦~

如果呢個人真係無做過"網上行騙"呢D事.我相信佢會上呢程稱既.

引用:
原帖由 bonzonie 於 10-1-2011 01:30 發表
唔好off topic 啦
等加拿大樓主online
我相信佢係要solution 同指引點做
而非搞大件事
同意~~

大家用個腦去諗下啦~呢個post都有差吾多一日.
一定已經有認識呢個買家既game友通知左佢發生左咁既事.
去到而家.呢個買家都吾蒲頭講兩句.係咪有D問題呢!

引用:
原帖由 coke 於 10-1-2011 16:18 發表

我同意方方...

無理由一五一十咁擺曬上黎, 仲可以contact me for it

但係點解要post相呢?  況且, 呢D咁既小新聞, 一日都幾十單, 佢咁都穩得返出黎?  

記住人地係身在加拿大, 就算我係香港, 我都未必會 ...
你認識個買家架???

引用:
原帖由 s20061188 於 11-1-2011 01:19 發表
+1 講埋曬D地毯地板
同個topic有咩關係?
無關系架~隨口講下囉!
想知發生什麼事就追下post啦

老實講~我就吾信佢會賠架啦.拖多兩拖.過左海仲吾神仙呀!

引用:
原帖由 SL1991 於 11-1-2011 12:26 發表

我係佢就唔賠!因為"根本都冇收過”!所以仲要"報警”以示清白!
咦~~你又講得好岩喎~!
"馬田"兄.我撐你應該去報警"以示清白"~~

我都好想知~

引用:
原帖由 bonzonie 於 19-1-2011 05:50 發表
  阿Martin 哥又出馬 , 又有受害人影低左

今次豪D 寄 "閃燈"加紙盒

由SureFire P114 變左閃燈 ,

因為英文都係"flashlight"

擺明等受害人無得claim paypal
我都覺得應該要拉人~~!

發新話題