發新話題

LOOK: warning trade gone bad MARTIN YIM

what is going on?
[[IMG]

引用:
原帖由 open 於 9-1-2011 20:56 發表

dont worry man
first you may find out him before you post at CGF or other wargame forum on Hong Kong
can you give us more informaion about him? like email or other thing
How about call Hong Kon ...
whats the use of calling the HKP? you think is going to help?
[[IMG]

引用:
原帖由 seamoncheng 於 9-1-2011 21:48 發表

總好過咩都唔做丫係唔係呀?
依家都未搞得清發生咩事... 就去老點人報警?

不如去叫人同interpol講喇!

咁得意靜係post CGF? 吾post埋友台?

如果真係咁desperate, 要去到呢個地部, 咁call得CIA黎拉人喇係吾係阿?

我話不如叫人同CIA講,叫佢黎拉人喇好吾好?

我相信人地有時間打咁大篇野, 應該有事間去報警掛?  post曬人地D地址電話, 就咁post相, 咁同擺明抹黑人有咩分別?
[[IMG]

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 10-1-2011 15:30 發表
其實我覺得件事冇咁簡單...

既然樓主唔識睇中文,又點識搵到黎cgf/wgy...佢背後應該仲有個香港人係度幫佢

仲有...如果上面推斷正確,

咁點解佢唔叫果個香港人去報警,反而要post 當時人既資料上cgf?

係咪樓 ...
我同意方方...

無理由一五一十咁擺曬上黎, 仲可以contact me for it

但係點解要post相呢?  況且, 呢D咁既小新聞, 一日都幾十單, 佢咁都穩得返出黎?  

記住人地係身在加拿大, 就算我係香港, 我都未必會見到呢一小段新聞

咁如果真係有本地師兄幫手, 點解吾直接報警?  post曬上黎, 連相都穩到... 呢個人肯定另有企圖...

我假切呢篇野係個本地師兄寫, 咁吾通個加拿大師兄就全權比曬佢搞? 咁到低依家係個本地講緊定加拿大講緊?

外國吾會好似高登咁爆人料... 呢種作風跟本吾似外國人寫...
[[IMG]

引用:
原帖由 queen 於 10-1-2011 22:12 發表
我又有問題...如果D接咗D..."擬似老鼠貨", 咁第日查起上嚟.....根據呀......."擬似騙徒"D交易記錄, 搵返D貨出嚟.....會唔會收返去做証物架????

真心問架, 唔係搞事....
應該吾會掛...
[[IMG]

引用:
原帖由 烈魔仔 於 10-1-2011 22:18 發表

手尾意思係?
我試過同佢買頂帽條線車"咩"左.....no good
呢D實有架喇...
[[IMG]

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 10-1-2011 22:28 發表

ar hk 生
你好似同ar Z君好熟ga wow
我見你成日同佢賣d 野差唔多ge????
有咩關係?
[[IMG]

麻煩各位吾好再係到吹水喇.
[[IMG]

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 10-1-2011 22:37 發表

說實話, 好多人都識我無十年都有8 載~~
明槍童工d 師傅都認得我ge~~

我相信有玩開wargame 的人都知道ar 馬丁yim 依條串77的game 友好多年了
吾該吾好人身攻擊.
[[IMG]

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 10-1-2011 22:44 發表

sorry 不好意思

不過我相信有好多game 友都好認同~

其實ar 可樂先生你係咪識佢ga~~ 點解好似成日幫佢講好說話咁ge
咁識吾識都吾使咁樣講人... 吾使咁講野姐其實. **

[[IMG]

引用:
原帖由 gtoray 於 11-1-2011 01:00 發表
我個人判斷及少量證據
alan512 及 hktropper 與 z 君似乎有關系
雖然冇法證明是否同一人
我希望你兩位唔好再響呢個 topic reply
混淆視聽
thank you
gtoray, 我見到既係KILLMACHINE挑起不必要既拗矯佢地先會覆... 有關係就吾可以留言?

我都同“MARTIN”見過面, 咁又算關係嘛?
[[IMG]

發新話題