發新話題

LOOK: warning trade gone bad MARTIN YIM

已經知道依件事堅到堅抽~
而事主你當事人緊係知道發生咩事吧~

ar 馬丁哥洗定pat pat 吧~

引用:
原帖由 SL1991 於 10-1-2011 21:32 發表
或者仍有人不相信眼前的事實...............
應該話識佢的人都知道事實

引用:
原帖由 hktropper 於 10-1-2011 22:23 發表

咁好明顯係間廠既問題la......
ar hk 生
你好似同ar Z君好熟ga wow
我見你成日同佢賣d 野差唔多ge????

引用:
原帖由 hktropper 於 10-1-2011 22:32 發表

你都好似同佢熟過我wo
冇5年都有3年la
說實話, 好多人都識我無十年都有8 載~~
明槍童工d 師傅都認得我ge~~

我相信有玩開wargame 的人都知道ar 馬丁yim 依個的game 友好多年了

引用:
原帖由 coke 於 10-1-2011 22:41 發表

吾該吾好人身攻擊.
sorry 不好意思

不過我相信有好多game 友都好認同~

其實ar 可樂先生你係咪識佢ga~~ 點解好似成日幫佢講好說話咁ge

引用:
原帖由 coke 於 10-1-2011 22:53 發表

咁識吾識都吾應該咁樣講人... 吾實咁講野姐其實.
其實我睇唔多明你的火星文

不過算吧, 我已作出更改~~~

引用:
原帖由 alan512 於 11-1-2011 00:33 發表

差唔多姐係唔一樣啦..........
唔通我賣公發acu pouch就同老莫有關係??
其實呢
唔知有無版友發覺佢地賣東西的相片的背景近乎一樣~
一係就木地版, 一係就某某氣槍店的地板~

以我所知其實馬丁佢很多分身的~不論是cgf 還是wgy~

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 11-1-2011 00:47 發表

你都好留意人地

你係咪識當時人架
我認槍唔認人
支M9 個樣實在太似~~
個description 真係好難去令人唔相信係出自同一個人所為BOR

老實說最有效搵分身方法, 查ip 乜都知~~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

發新話題