發新話題

V VE SCAR OPEN BOLT & KIT !!

引用:
原帖由 rYaN 於 23/1/2011 23:50 發表

其實OPEN BOLT既NPAS係共通既,,,
順手一提...OPEN BOLT KIT係有貨,不過銅贍匣上彈咀換OPEN BOLT上彈咀已經冇哂貨...亦都知會加價到35蚊個
Sorry,請原諒小弟無知!
唔係呀嘛,加價
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

每粒加左10蚊...宜家有D肉痛..

引用:
原帖由 rYaN 於 24-1-2011 00:00 發表
好彩我有10幾粒

引用:
原帖由 rYaN 於 24-1-2011 00:00 發表
我d匣全部都有了...

引用:
原帖由 sing106 於 23-1-2011 22:45 發表

唔好意思師兄,想問吓新槍有無 "FN" marking?
禽日去三斤睇......
新槍咗FN marking!!!

引用:
原帖由 chimawoo 於 24-1-2011 09:27 發表

禽日去三斤睇......
新槍無咗FN marking!!!
話時話,已前有無架?

引用:
原帖由 sing106 於 24-1-2011 10:55 AM 發表

話時話,已前有無架?
你話邊個MARKING先

引用:
原帖由 sing106 於 24-1-2011 10:55 發表

話時話,已前有無架?
最初出銅芯板果時有
唔知幾時開始無咗......

引用:
原帖由 rYaN 於 24-1-2011 11:29 發表

你話邊個MARKING先
FN HERSTAL BELGIUM

哈...之前D人諗住放左枝銅膽SCAR,再入枝OPEN BOLT果D人咪好傷?

宜家等M4出OPEN BOLT...再同SCAR交易內管加長SCAR

引用:
原帖由 rYaN 於 24-1-2011 14:33 發表
宜家等M4出OPEN BOLT...再同SCAR交易內管加長SCAR
M4 open bolt

唔知點解我把g39用npas較唔到力,同埋小便蛋...有冇人知點解?
thx

Scar open bolt 加上價$吸引, 搞到小弟都極想入購.
但想了解下 WE D匣 leak gas問題有冇改善呢?

引用:
原帖由 lololo 於 24-1-2011 22:21 發表
Scar open bolt 加上價$吸引, 搞到小弟都極想入購.
但想了解下 WE D匣 leak gas問題有冇改善呢?
我個人認為問題不大,所有牌子匣都會有漏氣情況,睇你點用嘅姐,放且有三斤永久免費保養...ok啦!

發新話題