發新話題

V VE SCAR OPEN BOLT & KIT !!

引用:
原帖由 lololo 於 24-1-2011 10:21 PM 發表
Scar open bolt 加上價$吸引, 搞到小弟都極想入購.
但想了解下 WE D匣 leak gas問題有冇改善呢?
玩完入返一秒氣就好少有問題

回覆 28# 的帖子

你係唔係G39C?

引用:
原帖由 rYaN 於 25/1/2011 11:48 發表

玩完入返一秒氣就好少有問題
我d匣留返一秒氣會漏得好勁,唔留反而冇事......
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

新手~
SCAR依家出個支係唔係SCAR-L?
佢會唔會出scar-h嫁呢?

引用:
原帖由 jackieyue 於 26-1-2011 01:43 AM 發表

我d匣留返一秒氣會漏得好勁,唔留反而冇事......
我唔留返一秒氣會漏WOR

引用:
原帖由 4243444 於 26-1-2011 03:34 PM 發表
新手~
SCAR依家出個支係唔係SCAR-L?
佢會唔會出scar-h嫁呢?
會出..不過唔知要等幾耐

呢個年頭太多野要買喇

頭先行過見到.....
套kit個價真係好吸引...
但要忍手入咗ppsh先再諗把SCAR...
忍得好辛苦呀

引用:
原帖由 fr33d0m 於 26-1-2011 19:59 發表
頭先行過見到.....
套kit個價真係好吸引...
但要忍手入咗ppsh先再諗把SCAR...
忍得好辛苦呀
邊支ppsh先?我見axxs ppsh賣$1500!

呢支SCARF拎落埸打會唔會有D咩唔好處嫁?
<--新手

引用:
原帖由 4243444 於 27-1-2011 14:30 發表
呢支SCARF拎落埸打會唔會有D咩唔好處嫁?
視乎打咩場,對手揸咩槍囉.............
只係要留意條上膛捍,因為開槍嗰陣係會郁,小心會打到左手手指公(右手揸槍計)
真槍據聞有美軍比佢打斷手指骨.........玩具槍冇咁勁但打到都有排痛...........
最好裝响另一邊,即右手楂槍就裝右邊(跳殼窗嗰邊),可能係冇咁就手,總好過受皮肉之苦呀........

威脅到WA…

09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 F22 於 27/1/2011 18:43 發表

視乎打咩場,對手揸咩槍囉.............
只係要留意條上膛捍,因為開槍嗰陣係會郁,小心會打到左手手指公(右手揸槍計)
真槍據聞有美軍比佢打斷手指骨.........玩具槍冇咁勁但打到都有排 ...
我賴過一次野......
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

我都試過,真係幾痛,所以之後裝響右邊,費事打到自己。

用棍仔最要全

發新話題