發新話題

V VE SCAR OPEN BOLT & KIT !!

已入手

引用:
原帖由 sing106 於 23-1-2011 10:45 PM 發表

唔好意思師兄,想問吓新槍有無 "FN" marking?
我係買KIT..唔係成槍!
KIT我已經裝好左..加埋RA XXXH NPAS+ HOPUP膠!
個BLOW BACK真係好大!我教到最細力個BLOW BACK都好大

引用:
原帖由 jackieyue 於 23-1-2011 11:45 PM 發表

已有NPAS???
其實OPEN BOLT既NPAS係共通既,,,
順手一提...OPEN BOLT KIT係有貨,不過銅贍匣上彈咀換OPEN BOLT上彈咀已經冇哂貨...亦都知會加價到35蚊個

每粒加左10蚊...宜家有D肉痛..

引用:
原帖由 sing106 於 24-1-2011 10:55 AM 發表

話時話,已前有無架?
你話邊個MARKING先

哈...之前D人諗住放左枝銅膽SCAR,再入枝OPEN BOLT果D人咪好傷?

宜家等M4出OPEN BOLT...再同SCAR交易內管加長SCAR

引用:
原帖由 lololo 於 24-1-2011 10:21 PM 發表
Scar open bolt 加上價$吸引, 搞到小弟都極想入購.
但想了解下 WE D匣 leak gas問題有冇改善呢?
玩完入返一秒氣就好少有問題

引用:
原帖由 jackieyue 於 26-1-2011 01:43 AM 發表

我d匣留返一秒氣會漏得好勁,唔留反而冇事......
我唔留返一秒氣會漏WOR

引用:
原帖由 4243444 於 26-1-2011 03:34 PM 發表
新手~
SCAR依家出個支係唔係SCAR-L?
佢會唔會出scar-h嫁呢?
會出..不過唔知要等幾耐

引用:
原帖由 bbc100 於 29-1-2011 03:54 PM 發表

請問師兄有無好似step 8 咁切個十字??
http://en.ratech.com.tw/product/teaching/teaching_5.php
我修平左,無切十字,但係就小便彈.
係咪要切返個十字??
Thankssss!!!!!!
你買果隻係唔係後面係平既?佢有2個GEN既...
佢宜家個網教你係GEN1....
宜家GEN2已經冇左個圓位唔洗CUT既啦

發新話題