發新話題

Magpul GBB Project completed!!!!

Magpul GBB Project completed!!!!

經過連日研究﹐小弟的Magpul GBB終於在兔年第一日完成~~
特別在這裡感謝F22師兄及各位素未謀面的師兄的指導﹐小弟的GBB才得以順利完成~~
祝大家兔年工作順利﹐賺多的﹐買多幾件新玩具~~

好靚wow
搞到我好想整番支

無左條pin?
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 3-2-2011 18:34 發表
無左條pin?
師兄真好眼﹐原來我未推晒條PIN入去~我自己都無留意

恭喜師兄卒之成功、好靚仔丫!

恭喜師兄砌到心頭好!!!
小弟都好想有個magpul lower....

回覆 1# 的帖子

恭喜恭喜~~  新年有新槍玩~~  
唔係我自誇,我成支散砌都唔使睇圖,所以都冇睇過頂置個全體大裝拆教學........
點知一睇,個次序係錯既............ 跟佢咁先裝扳機同hammer,個選擇制我真係唔知點塞入去.........

好正呀 , 派米?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 3-2-2011 23:41 發表
好正呀 , 派米?
睇啲色都知啦.............

師兄同好窩 ,近排愛上GBB,越買越多,貼上小弟支唔見得人劣作

附件

4-2-2011 01:03

師兄我都想自砌支GBB,magpul可唔可以賜教一下,小小資料同心得,thx!
最想知個下身內件用什麼牌子零件同個bolt,thx!

回覆 1# 的帖子

正正正.......恭喜哂呀!!!!
玩過派.......你已經返唔到轉頭架啦!!!
哈哈........!!!!

引用:
原帖由 F22 於 3-2-2011 22:49 發表
恭喜恭喜~~  新年有新槍玩~~  
唔係我自誇,我成支散砌都唔使睇圖,所以都冇睇過頂置個全體大裝拆教學........
點知一睇,個次序係錯既............ 跟佢咁先裝扳機同hammer,個選擇 ...
哈哈....我第一次砌,
就係比個置頂圖玩死左!!!

發新話題