發新話題

如果你可以合法擁有一支自衛手槍

Pistols FTW...
Guns... lots of Guns...

SIG P226

引用:
原帖由 mswong 於 5-6-2007 00:31 發表

親愛的朋友:在此声明,MS唔係揾交吵!Auto 手槍声大無準!嘻嘻MS領教過,唔好攪MS!多謝MS隻手指拉快d好過喇!仲有Full Auto支槍清潔 ...
唔會搵交吵, 大家討論下姐, full automatic 都係多個選擇, 我相信起某d環境下係有作用的, Glock 17真鎗我打過, handling感覺唔錯, 我鍾意佢設計安全同載彈量多, 一般平民用作自衛的話係唔錯選擇, 但係如果係competition或military purpose就未必係好選擇

引用:
原帖由 tango10 於 5-6-2007 14:14 發表

你唔係諗住用佢黎同人駁火呀?  我諗住過吓手癮咋!
手鎗都唔可以放起屋企, 點過手癮

g17/g19
因為我係愛glock系狂徒...

不如問如果可以擁有一種武器自衛會簡邊隻,小弟覺得會好d.....

如果可以既,我想用mp7/m11自衛.....因為夠晒細枝,火力又夠大 ..........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 7-6-2007 22:11 發表
不如問如果可以擁有一種武器自衛會簡邊隻,小弟覺得會好d.....

如果可以既,我想用mp7/m11自衛.....因為夠晒細枝,火力又夠大 ..........
我想要支火神去自衛....

回覆 #82 adrianyahk 的帖子

what?!
too heavy and not suitable for CQB wor...
i want a mp5 or a p90

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2007 22:30 發表

我想要支火神去自衛....
每個窗口同門裝/放一枝........

引用:
原帖由 yeungm 於 7-6-2007 22:34 發表
what?!
too heavy and not suitable for CQB wor...
i want a mp5 or a p90
p90唔可以孖匣喎..........

引用:
原帖由 老鼠 於 7-6-2007 22:11 發表

我要駁殼就夠喇,順便加塊紅布...

回覆 #86 780 的帖子

右手手槍, 左手煙鎗
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 8-6-2007 04:51 發表
右手手槍, 左手煙鎗
師兄好野
手鎗冇彈,就用煙鎗扑人!

M93R Full auto

引用:
原帖由 老鼠 於 7-6-2007 22:36 發表
p90唔可以孖匣喎..........
but have 20 more bullets bor...

發新話題