發新話題

VFX G36C & MP5新片

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 01:24 發表

我隻夾係嚴重度見到D氣噴出黎...
咁我就真係未"見"過.....

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 01:32 發表

咁我就真係未"見"過.....
平時按VALVE放氣果時咪會見到D氣成團白色咁噴出黎既, 我隻夾漏得最勁果時係見到白色既汽體噴流係夾身側邊噴出黎(拆左外殼)...
我堆夾起碼出出入入過軍軍軍數次..次次都係整完唔夠兩日就漏過...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 01:31 發表

有無話用邊隻好咁?
我用versaxxxx隻mega grey 同permxxxx隻ultra grey

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 01:35 發表

平時按VALVE放氣果時咪會見到D氣成團白色咁噴出黎既, 我隻夾漏得最勁果時係見到白色既汽體噴流係夾身側邊噴出黎(拆左外殼)...
我堆夾起碼出出入入過軍軍軍數次..次次都係整完唔夠兩日就漏過...
自己整啦

引用:
原帖由 小鄺 於 8-2-2011 01:37 發表

自己整啦
早排是鬼但搵d氣密膠痴左條隙, 好左好多...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 01:39 AM 發表

早排是鬼但搵d氣密膠痴左條隙, 好左好多...
噤係漏緊你睇唔到姐..

引用:
原帖由 rYaN 於 8-2-2011 01:42 發表

噤係漏緊你睇唔到姐..
起碼冇漏到出晒聲先...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 01:44 發表

起碼冇漏到出晒聲先...
落場一陣...reload完開"1"槍又reload

引用:
原帖由 小鄺 於 8-2-2011 01:46 發表

落場一陣...reload完開"1"槍又reload
咁又冇咁嚴重, 入左氣之後放左係度兩日之後再入槍開都順利射晒成匣...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 01:48 AM 發表

咁又冇咁嚴重, 入左氣之後放左係度兩日之後再入槍開都順利射晒成匣...
如果OK..你介紹下你用邊隻牌子同埋幾$,,我有2隻匣死左

引用:
原帖由 rYaN 於 8-2-2011 01:52 發表

如果OK..你介紹下你用邊隻牌子同埋幾$,,我有2隻匣死左
我問我fd借佢果支黎用咋...佢之前買黎搞za某隻手槍夾...
另外我有一隻係用...呢條link入面既方法, 都work~
http://tw.myblog.yahoo.com/frogm ... &l=f&fid=20
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 8-2-2011 01:57 發表

我問我fd借佢果支黎用咋...佢之前買黎搞za某隻手槍夾...
另外我有一隻係用...呢條link入面既方法, 都work~
http://tw.myblog.yahoo.com/frogm ... &l=f&fid=20
又係3秒膠
治標唔治本

引用:
原帖由 小鄺 於 8-2-2011 02:00 發表

又係3秒膠
治標唔治本
哈哈, 可能我耐唔中先打兩野, 倒是沒什麼問題
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 wegbblover 於 8-2-2011 00:26 發表
其他廠出gBb根本連電槍屎都不如
we isthe best
咁無廠商係完美既
你咁講馬記,VFC,KSC,KA 全部都係廢既
我個人對WE  極度無好感
價錢平  狂出槍款 個頭又爆乜又物...多悲劇
倒不如VFC外觀  WA內構  WE價錢

引用:
原帖由 thelastnight 於 8-2-2011 03:25 發表

咁無廠商係完美既
你咁講馬記,VFC,KSC,KA 全部都係廢既
我個人對WE  極度無好感
價錢平  狂出槍款 個頭又爆乜又物...多悲劇
倒不如VFC外觀  WA內構  WE價錢
由頭到腳佢就一個職業格鬥家
講乜多做乜丫
一係就報告
一係就咪采佢
-----------------------------
呢兩枝野
老實講我真係出都唔會買