發新話題

VFX G36C & MP5新片

MP5...中毒了。

引用:
原帖由 thelastnight 於 8-2-2011 03:25 發表

咁無廠商係完美既
你咁講馬記,VFC,KSC,KA 全部都係廢既
我個人對WE  極度無好感
價錢平  狂出槍款 個頭又爆乜又物...多悲劇
倒不如VFC外觀  WA內構  WE價錢
其實出多d款有咩唔好...
唔出其他又比人話死玩ar系冇出色...
出其他你又話人出得多...
咁係唔係每個系列出一支之後改餐傻...
人地又係應顧客回應先搞咁多野...
價錢平又有咩唔好...
貴又話人唔值...平又話人cheap...
爆件有邊間冇...
We仲有免費件換...
你睇下ghk...之前pdw身出事...
香港呢!?
凡事唔好有咁大偏見...

引用:
原帖由 sam524 於 8-2-2011 11:29 AM 發表

其實出多d款有咩唔好...
唔出其他又比人話死玩ar系冇出色...
出其他你又話人出得多...
咁係唔係每個系列出一支之後改餐傻...
人地又係應顧客回應先搞咁多野...
價錢平又有咩唔好...
貴又話人唔值...平又話人 ...
算啦,講咩都唔會改變人地點諗既啦!不過我又唔覺有邊間出gbb成槍未爛過野wor

兩方面啦
we的確比其他廠活躍
可以出到唔同槍
市場有多d選擇

另一方面
我希望we可以改善下d手工
g39槍身marking,上漆手工等係可以改善
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 8-2-2011 13:43 發表
兩方面啦
we的確比其他廠活躍
可以出到唔同槍
市場有多d選擇

另一方面
我希望we可以改善下d手工
g39槍身marking,上漆手工等係可以改善
完全同意, 我們d 手工真係要認真d.
之前見過一支沙色既pdw, 個後pin位, 有個正常孔之餘, 唔知點解有多個孔, 者係原本係圓形, 變左蛋形, 我心諗唔係咁都出到廠呀嗎..真係當人盲既咩..
支持佢出多d款既槍, 不過d qc 要做好d啦..

條條GBBR片都拍到啲槍打起來震到飛起! 睇到同打真槍一樣!

以經玩左GBBR三年啦! 都只係M4! 我玩到好悶! YYE係有心! 三年內以出不同型號既槍! 講到尾邊個出到新款槍就係贏家, 邊隻射控platform"平台"新槍出盒唔jam就=贏! 支槍有夾又唔以jam, hop-up唔好都唔係乜野大問題! 只見utube而買不到既槍! 同啲槍冇原厰夾用或買來買去都買唔到夾(成日話冇貨)! 膠夾look鐵夾feel既野! 唉! 咪玩啦! 啲人冇左條引唔買槍就玩完啦!

引用:
原帖由 rho837 於 8-2-2011 17:43 發表
條條GBBR片都拍到啲槍打起來震到飛起! 睇到同打真槍一樣!

以經玩左GBBR三年啦! 都只係M4! 我玩到好悶! YYE係有心! 三年內以出不同型號既槍! 講到尾邊個出到新款槍就係贏家, 邊隻射控platform"平台"新槍出盒 ...
希望VXC守信啦...

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 8-2-2011 18:15 發表

希望VXC守信啦...
佢話支mp5會cut氣嫁...
cut cut下冇左

回覆 50# 的帖子

好似我琴日去買scar甘,足足開左4支先揀到...
1.前西"咩"埋一邊, 隻pistol grip一撻撻
2.下身一撻撻黑色(唔係油)
3.隻pistol grip 又係一撻撻, 仲花晒...
4.小便彈....

結果揀左3,位sale哥哥又幾好人, 幫我換返隻grip

引用:
原帖由 lololo 於 8-2-2011 19:55 發表
好似我琴日去買scar甘,足足開左4支先揀到...
1.前西"咩"埋一邊, 隻pistol grip一撻撻
2.下身一撻撻黑色(唔係油)
3.隻pistol grip 又係一撻撻, 仲花晒...
4.小便彈....

結果揀左3,位sale哥哥又幾好人, 幫我換返 ...
借問師兄
SCAR OK嗎
麻煩師兄分享下....
入手價多少
謝過師兄

回覆 55# 的帖子

我唔姦post 喇,請ching 入黎睇la
http://www.civiliangunner.com/cg ... o=lastpost#lastpost

我岩岩同VFC既有關人仕傾過,,VFC MP5彈匣已經改良!確定有CUT氣功能

HK416仲同版權果面傾緊....佢問如果佢地出冇MARKING你地介唔介意

~如果mp5 出a3款會毒死我~

引用:
原帖由 嘉誠 於 26-2-2011 04:10 AM 發表
~如果mp5 出a3款會毒死我~
岩岩幫你問左佢,,會出
包括護手

發新話題