發新話題

VFX G36C & MP5新片

直匣會研究睇下點出

草錢!!

..............

引用:
原帖由 rYaN 於 26-2-2011 03:58 發表
我岩岩同VFC既有關人仕傾過,,VFC MP5彈匣已經改良!確定有CUT氣功能
唔錯唔錯-﹏- 一定買

.............

引用:
原帖由 rYaN 於 26-2-2011 03:59 發表
HK416仲同版權果面傾緊....佢問如果佢地出冇MARKING你地介唔介意
好介意
唔係掛-﹏-個時出coming soon 唔係一早傾好左?...
無marking,,,甘唔好叫vfc-.-(WGC仲有416aeg賣...)
買we 416d仲好=口=
但vfc唔係出e3把咩- -?

引用:
原帖由 rYaN 於 26-2-2011 04:34 發表

岩岩幫你問左佢,,會出
包括護手
嘩~ 咁我死定了~!!

引用:
原帖由 thelastnight 於 26-2-2011 09:03 AM 發表

好介意
唔係掛-﹏-個時出coming soon 唔係一早傾好左?...
無marking,,,甘唔好叫vfc-.-(WGC仲有416aeg賣...)
買we 416d仲好=口=
但vfc唔係出e3把咩- -?
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-s ...
你估拎個版權好易?U記果面,拎版權一定要有6MMBB既字唔係唔比出.
VFC枝MP7滅聲器個版權都傾左半年先出到呀..唔係一早出左啦
其實VFC已經同U記果面傾左好耐都傾唔掂,
佢地就係唔想有6MMBB字依D字先傾噤耐

真係好期待.
唔知g36c會唔會同一時間出?

引用:
原帖由 summer 於 26-2-2011 12:59 PM 發表
真係好期待.
唔知g36c會唔會同一時間出?
G36C打後..416後,,應該

引用:
原帖由 rYaN 於 26-2-2011 13:47 發表

G36C打後..416後,,應該
嘩, 咁要儲定錢, 唔該師兄

...............

引用:
原帖由 rYaN 於 26-2-2011 12:28 發表

你估拎個版權好易?U記果面,拎版權一定要有6MMBB既字唔係唔比出.
VFC枝MP7滅聲器個版權都傾左半年先出到呀..唔係一早出左啦
其實VFC已經同U記果面傾左好耐都傾唔掂,
佢地就係唔想有6MMBB字依D字先傾噤耐
我知拎個版權唔易-________-
但好心...416要人等左1年有多- -仲係coming soon先死火呢...
好心...傾好左先出coming soon唔洗要人等到死死下~
但e+甘有無5.56 個marking先0口0
你可唔可以問下416點出

引用:
原帖由 thelastnight 於 26-2-2011 07:17 PM 發表

我知拎個版權唔易-________-
但好心...416要人等左1年有多- -仲係coming soon先死火呢...
好心...傾好左先出coming soon唔洗要人等到死死下~
但e+甘有無5.56 個marking先0口0
你可唔可以問下416點出; ...
只可以講仲傾緊…等下啦

...............

引用:
原帖由 rYaN 於 26-2-2011 19:32 發表

只可以講仲傾緊…等下啦
mp5一定出-﹏-....但416 50/50...仲傾緊...唉~
facebook打到明4-5月左右...
唔好到時出6月~8月出g36先-.-9月打後先416
PS:你有咩可能知甘多><...我頂多問TW D朋友

引用:
原帖由 thelastnight 於 26-2-2011 09:54 PM 發表

mp5一定出-﹏-....但416 50/50...仲傾緊...唉~
facebook打到明4-5月左右...
唔好到時出6月~8月出g36先-.-9月打後先416
PS:你有咩可能知甘多>
你理得我

引用:
原帖由 rYaN 於 27-2-2011 01:15 發表

你理得我
死肥仔咁串

引用:
原帖由 小鄺 於 27-2-2011 01:50 AM 發表

死肥仔咁串
冇D噤既事

發新話題