發新話題

VFX G36C & MP5新片

最新消息..
下個月.VFC會派人去德國傾版權..
不過6MMBB一定會刻係樣槍到,不過唔知刻係邊姐

以下係我同佢MSN既對話
(VFC) 只是看看要刻在哪裡
      我們會談要刻在不明顯處
      不就是到時候另外賣下槍身

引用:
原帖由 rYaN 於 28-2-2011 00:34 發表
最新消息..
下個月.VFC會派人去德國傾版權..
不過6MMBB一定會刻係樣槍到,不過唔知刻係邊姐

以下係我同佢MSN既對話
(VFC) 只是看看要刻在哪裡
      我們會談要刻在不明顯處
      不就是到時候另外賣 ...
其實可唔可以咁?
用廢膠做一個槍身刻6mm,開盒果時就係裝著呢個
刻5.56/9mm果個堅料槍身就唔上槍跟響盒入面
話明用廢膠做
成本都唔會高好多丫

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-2-2011 12:49 AM 發表

其實可唔可以咁?
話明用廢膠做
成本都唔會高好多丫
過到U記關先算啦

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-2-2011 00:49 發表

其實可唔可以咁?
話明用廢膠做
成本都唔會高好多丫
前手把度...得唔得!

引用:
原帖由 sing106 於 1-3-2011 11:03 AM 發表

前手把度...得唔得!
如果係噤簡單,,,人地一早出左啦..

真marking 身唔跟成槍出會唔會無咁多限制 ?
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 2-3-2011 07:24 PM 發表
真marking 身唔跟成槍出會唔會無咁多限制 ?
你唔見我之回過POST話唔要MARKING你地接唔接受囉..有人話唔得MA
噤你話有冇可能係100%完美?
又要人地有MARKING又唔比人地印6MMBB
依家2簡1,,,你地諗啦
同埋,,個6MMBB唔係你話印係邊就係邊既,,要過U記關既,
你地自己睇下,有邊間真正買左HK版權既冇6MMBB既?成槍喎唔係PARTS喎

引用:
原帖由 rYaN 於 3-3-2011 14:13 發表 你地自己睇下,有邊間真正買左HK版權既冇6MMBB既?成槍喎唔係PARTS喎
KSC台版MP7算唔算?
係咪同賣歐洲就有關係?
signature oversize

如果佢印「Kal. 6mmx19」, 我寧願無H&K marking

引用:
原帖由 Terryimac 於 3-3-2011 02:20 PM 發表

KSC台版MP7算唔算?
係咪同賣歐洲就有關係?
當kwa拎左版權之後仲有出咩?

.............

貼紙?-______-無咁易掛囧
支416...如果比AKN把AK 47貴...
咁唯有放棄

u記究竟是什麼?
大怪獸?

引用:
原帖由 rYaN 於 3-3-2011 21:18 發表

當kwa拎左版權之後仲有出咩?
原來台版停產了嗎?

唔怪得越賣越貴...
signature oversize

引用:
原帖由 Terryimac 於 3-3-2011 11:53 PM 發表

原來台版停產了嗎?

唔怪得越賣越貴...
KWA宜家果D都係有6MMBB...

今期天生射x,提過支槍原裝有件零件比無彈時lock bolt的。有睇過的師兄,明唔明?如果係的話,無彈時就唔會有打空槍情況出現。對嗎?謝謝。

發新話題