100 1234567
發新話題

VFX G36C & MP5新片

引用:
原帖由 sing106 於 4-3-2011 18:33 發表
今期天生射x,提過支槍原裝有件零件比無彈時lock bolt的。有睇過的師兄,明唔明?如果係的話,無彈時就唔會有打空槍情況出現。對嗎?謝謝。
佢意思係,MP5本身冇彈份bolt係回番前,份套件係可以改到好似M4咁lock bolt,方便用開M4人仕.........
好唔好見仁見志啦...............

回覆 91# 的帖子

……明白。即是話失咗真?

引用:
原帖由 sing106 於 4-3-2011 19:14 發表
……明白。即是話失咗真?
咁..............裝唔裝隨便你....................
我就唔裝啦..............

引用:
原帖由 F22 於 4-3-2011 19:29 發表

咁..............裝唔裝隨便你....................
我就唔裝啦..............
唔裝+1
果時聽見WE果枝G36加左個XX Bolt release我已經講晒粗口
好地地又要就班M4佬
比佢地D大美利堅合眾帝國風格污染晒枝德國槍…

引用:
原帖由 sunny2014 於 4-3-2011 19:35 發表

唔裝+1
果時聽見WE果枝G36加左個XX Bolt release我已經講晒粗口
好地地又要就班M4佬
比佢地D大美利堅合眾帝國風格污染晒枝德國槍…
又唔可以咁講...........事實上當G36 GBB化之後我覺得真係冇M4咁好用,尢其當冇彈換完匣嗰陣你拍綱球拍快啲定攝隻手指入手抽拉上膛捍快啲吓嗱?

引用:
原帖由 F22 於 4-3-2011 19:45 發表

又唔可以咁講...........事實上當G36 GBB化之後我覺得真係冇M4咁好用,尢其當冇彈換完匣嗰陣你拍綱球拍快啲定攝隻手指入手抽拉上膛捍快啲吓嗱?
但你起碼比返塊鐵我換啦…

引用:
原帖由 F22 於 4-3-2011 19:00 發表

佢意思係,MP5本身冇彈份bolt係回番前,份套件係可以改到好似M4咁lock bolt,方便用開M4人仕.........
好唔好見仁見志啦...............
wa , 唔好咁搞好wo....等我仲諗住係ksc m11 stop bolt 果隻方法....咁樣應該同呢枝野無乜緣份了 !
塑膠戰隊

其實大家可不可以不要marking等廠商快點搞掂,買完自拎出搞會唔會好d,張就下大家就可以快d有!

引用:
原帖由 PMX 於 4-3-2011 22:47 發表

wa , 唔好咁搞好wo....等我仲諗住係ksc m11 stop bolt 果隻方法....咁樣應該同呢枝野無乜緣份了 !
唔好意思,我再番抄一次,發覺份套件應該就係ksc m11 stop bolt 嗰種方法...........
原裝就係真槍咁冇彈就停.............
所以我打算買咗都係唔裝...........

.................

師兄"問下佢如果出416"
咁出咩版本先?
幫幫手八掛下XD thx

100 1234567
發新話題