發新話題

VFX G36C & MP5新片

說好了的SCAR呢...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 8-2-2011 00:35 發表

話唔定同VVE都係死果樣諗唔掂
我等緊佢出SCAR之後扔左VVE果支架
不過加陣VVE又出全開膛...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 00:49 發表

玩vve算啦....無謂無止景咁等落去啦
早就玩緊, 不過支野無啦啦變左散彈槍之後完全冇心機掂佢,拎左去整,整完打多幾發又變番散彈
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 00:59 發表

open bolt版都係咁?
遲D先入套KIT...希望會好番D啦...(雖然可能好似某師兄話, 唔碎彈就變碎尾托板)
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 01:03 發表

如果真係打爆左佢應該會免費同你換番既....
就過保養啦嘛
聽講全開膛版個HOPUP有改善?
把野其實我覺得最大問題係天生太大力...唔TUNE DOWN會過火

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 8-2-2011 01:09 發表

HOPUP係有改善
力方面岩岩試左...換左NPAS..最細力一面一,,最大力...
係時候試下...

雖然離晒題, 但最後都係想問師兄們一句...你地D夾...有冇漏氣...我隻隻都狂漏...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 sam524 於 8-2-2011 01:22 發表

小漏...
比少少油就得了...
我隻夾係嚴重度見到D氣噴出黎...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 seamoncheng 於 8-2-2011 01:32 發表

咁我就真係未"見"過.....
平時按VALVE放氣果時咪會見到D氣成團白色咁噴出黎既, 我隻夾漏得最勁果時係見到白色既汽體噴流係夾身側邊噴出黎(拆左外殼)...
我堆夾起碼出出入入過軍軍軍數次..次次都係整完唔夠兩日就漏過...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 小鄺 於 8-2-2011 01:37 發表

自己整啦
早排是鬼但搵d氣密膠痴左條隙, 好左好多...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 8-2-2011 01:42 發表

噤係漏緊你睇唔到姐..
起碼冇漏到出晒聲先...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 小鄺 於 8-2-2011 01:46 發表

落場一陣...reload完開"1"槍又reload
咁又冇咁嚴重, 入左氣之後放左係度兩日之後再入槍開都順利射晒成匣...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 8-2-2011 01:52 發表

如果OK..你介紹下你用邊隻牌子同埋幾$,,我有2隻匣死左
我問我fd借佢果支黎用咋...佢之前買黎搞za某隻手槍夾...
另外我有一隻係用...呢條link入面既方法, 都work~
http://tw.myblog.yahoo.com/frogm ... &l=f&fid=20
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 小鄺 於 8-2-2011 02:00 發表

又係3秒膠
治標唔治本
哈哈, 可能我耐唔中先打兩野, 倒是沒什麼問題
縮縮北行鳥 =口=

發新話題