發新話題

有無師兄弟用過這 head set

有無師兄弟用過這 head set

有無師兄弟用過這 head set,有無乜評價

真品bowman 只需$ 5 - 600

引用:
原帖由 於 2-6-2007 19:48 發表
thanks, 咁除咗上網 bit 之外, Hong Kong 有無現貨

唔通呢個headset貴過真品.....................?
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 2-6-2007 20:03 發表
唔通呢個headset貴過真品.....................?
us79

引用:
原帖由 devil-sniper 於 2-6-2007 20:03 發表
但係真品無ptt跟埋, 又要拎錢出去改頭先用得.....
買左個壞既返黎仲衰....

你咁講有你道理

不過"如果"個 PTT 好鬆脆......

到時真係唔知點算......

而且而家呢個頭 , 都唔係FOR 409機 , 都係焗改......

引用:
原帖由 於 2007-6-2 20:53 發表
你咁講有你道理

不過"如果"個 PTT 好鬆脆......

到時真係唔知點算......

而且而家呢個頭 , 都唔係FOR 409機 , 都係焗改......
一粒BB彈KO個PTT.................

我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 2-6-2007 22:20 發表

一拉BB彈KO個PTT.................
咁你咪當比真槍打中囉~.~"好feel D呀ma~

only for 409???

引用:
原帖由 忽必烈 於 2-6-2007 22:39 發表
only for 409???
you may need this

回覆 #1 藍血人 的帖子

'玩具'bowman......
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 藍血人 於 2-6-2007 20:03 發表

thanks, 咁除咗上網 bit 之外, Hong Kong 有無現貨
Bed wolf does (I THINK)
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

回覆 #3 藍血人 的帖子

搵'兵辦'買
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 於 2-6-2007 19:48 發表
但無連PTT box. 攪埋要千中間或巳上。

先撩者賤,打死無怨。

發新話題