發新話題

有無師兄弟用過這 head set

回覆 #15 AJM 的帖子

冇既..
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 於 2-6-2007 20:53 發表
你咁講有你道理

不過"如果"個 PTT 好鬆脆......

到時真係唔知點算......

而且而家呢個頭 , 都唔係FOR 409機 , 都係焗改......
依家我用緊 Mo記 GR88 所以唔洗改就用得,

引用:
原帖由 藍血人 於 3-6-2007 14:11 發表

依家我用緊 Mo記 GR88 所以唔洗改就用得,
係咪GP88呀?
先撩者賤,打死無怨。

改比gp88 用都係200左右,比shop改, diy 都係果100內...

引用:
原帖由 AJM 於 3-6-2007 16:13 發表

係咪GP88呀?
係呀,老人痴呆又發作

引用:
原帖由 AJM 於 3-6-2007 05:01 發表

但無連PTT box. 攪埋要千中間或巳上。
唔係麻..............
買個headset 20 磅左右咋喎.....

引用:
原帖由 華田 於 3-6-2007 17:33 發表

唔係麻..............
買個headset 20 磅左右咋喎.....
唔係嘛...................

你賣個俾我吖 !?!?! 我俾夠25.00鎊你,賣個新淨good working condition嘅Bowman, 唔係又難又梅又無頭帶(head harness)嗰啲喎...

Ebay GBP5.00都有隻,咁都要睇吓隻Bowman headset咩condition吖 !!!

我淨係見過全新Bowman headset賣75.00鎊(75.00鎊 x 15.5 = HKD1,162.00未包郵費到香港,重未計改PTT費用。

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 14692 於 3-6-2007 04:58 發表
搵'兵辦'買
What is 兵辦 ar?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

回覆 #23 sunny 的帖子

英軍達人

引用:
原帖由 藍血人 於 2-6-2007 20:03 發表

thanks, 咁除咗上網 bit 之外, Hong Kong 有無現貨
去[red狼]問下lor, 你去yahoo去英文打[red狼.... airsoft]就會搵到個site...

我買時6百幾蚊.
眼光光~

引用:
原帖由 -l- 於 2-6-2007 23:58 發表

you may need this
竟有此物?

引用:
原帖由 louisli 於 4-6-2007 13:21 發表

竟有此物?
上網搵過, 有就有, 不過係香港市面就未搵到...(搵過了...只有比yaesu用的, 但呢款假bowman的頭只有moto蘿拉同ken木的dual head...)
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 4-6-2007 14:08 發表

上網搵過, 有就有, 不過係香港市面就未搵到...(搵過了...只有比yaesu用的, 但呢款假bowman的頭只有moto蘿拉同ken木的dual head...)
oh, too bad...
仲諗住換 headset 添,搵極好睇的都只有孖頭...

引用:
原帖由 louisli 於 4-6-2007 14:26 發表

oh, too bad...
仲諗住換 headset 添,搵極好睇的都只有孖頭...
我而家的用法係 : 假bowman--> (用延長頭將大頭駁長)-->手咪(有個大頭俾headphone插, 另有一個細公頭) --> 409機.

如此個假bowman 可以當headphone用, 但講野就要通過個手咪先得.

我自己都覺得非常之法國大餐, 不過暫時冇其他更好的方法...
眼光光~

回覆 #29 mike-mike 的帖子

分番線再改插得唔得?

發新話題