發新話題

有無師兄弟用過這 head set

引用:
原帖由 14692 於 5-6-2007 04:47 發表
分番線再改插得唔得?
試過用個細頭分條mic線出黎當mic用, 但係唔得...(個haedset就插落電腦聽歌都得, 係d聲怪怪地...mp3就重怪)

我諗係個轉頭的問題, 因為最近用saber試過mic同headset都冇事.
眼光光~

回覆 #31 mike-mike 的帖子

有冇拎去鴨記俾人攪攪佢?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 6-6-2007 04:42 發表
有冇拎去鴨記俾人攪攪佢?
有...問過幾間(樓梯口細細間個d)都冇舖頭肯搞, 有冇相熟介紹呀?
眼光光~

引用:
原帖由 華田 於 3-6-2007 17:33 發表

唔係麻..............
買個headset 20 磅左右咋喎.....
運費呢? 重有,20磅果d係Sold as is, 即係唔知好壞,隨時買左個壞既返黎你都冇符喎.

而家呢個Copy話晒係全新同埋一定work.

回覆 #33 mike-mike 的帖子

有冇問過'屎橋店'?

引用:
原帖由 14692 於 6-6-2007 13:06 發表
有冇問過'屎橋店'?
唔係好記得, 我呢幾日再去問下, thanks
眼光光~

引用:
原帖由 Swift 於 6-6-2007 12:01 發表

運費呢? 重有,20磅果d係Sold as is, 即係唔知好壞,隨時買左個壞既返黎你都冇符喎.

而家呢個Copy話晒係全新同埋一定work.
20 磅連埋架啦, 我之前都係買左個15 磅.....
好新.....係work 既......
而家改埋ptt 打game 落409 好唔好用呢, 要問大眼啦

回覆 #37 華田 的帖子

大眼當果個咪我幫佢改囉

引用:
原帖由 華田 於 7-6-2007 01:47 發表

而家改埋ptt 打game 落409 好唔好用呢, 要問大眼啦
應該都好耐lu...依家豈碼都要大約三十幾鎊..仲要好多時都唔包條綠色網帶..真係俾你搵到條帶都要+10鎊

引用:
原帖由 Nelson 於 7-6-2007 08:49 發表

應該都好耐lu...依家豈碼都要大約三十幾鎊..仲要好多時都唔包條綠色網帶..真係俾你搵到條帶都要+10鎊
多左人用ebay, 好多平野都無晒lu....
我都係上年買番黎之麻
而家就梗係成set 買啦

回覆 #39 Nelson 的帖子

果條T-back先最貴

引用:
原帖由 14692 於 8-6-2007 04:50 發表
果條T-back先最貴
十鎊起...

回覆 #42 Nelson 的帖子

仲有運費....

引用:
原帖由 華田 於 7-6-2007 01:47 發表

咁你買得平了, 不過你一見佢寫untest同sold as is, 真係要搏呢.

我都買左個, 重改左clansman 7pin頭, 再用clansman隻ptt改yaesu頭.

引用:
原帖由 14692 於 8-6-2007 04:50 發表
果條T-back先最貴
香港造倒HKD100.00無十足都有九成。
先撩者賤,打死無怨。

發新話題