發新話題

o my god! FN body!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-6-2007 10:14 發表
我買一個定兩個好?
3個

3? 唔洗咁多喎, 你睇, 一個人拎一支咋
回來打疫苗

so... which company RIS you guys will use to make M16A4 SAM-R???
Guns... lots of Guns...

KNIGHT'S WOO

或者我會同xp苛打一支fn身的samr成槍, 唔用marine身
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 7-6-2007 01:33 AM 發表
KNIGHT'S WOO

或者我會同xp苛打一支fn身的samr成槍, 唔用marine身
利害....

這支不用真品, 冇咩利害吧...
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 7-6-2007 01:44 AM 發表
這支不用真品, 冇咩利害吧...
........至少我做唔到...

做唔到? 好禪... 唔明?
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 7-6-2007 01:57 發表
應該講緊"order"既問題
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 olka 於 7-6-2007 01:57 AM 發表
同唔到gp訂支用咩身就咩身既16返黎....

名刀應該可以幫到手喎.
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 6-6-2007 01:51 發表
我都搶到枝頭抽啦, 好鬼想掉低手頭整緊果枝唔整住, 不個FN未知整邊款, 正宗16A4定係SAM-R呢...
SAM-R?     You meant SDM-R, right?  SDM-R use DD handguard.

引用:
原帖由 ussocom 於 7-6-2007 02:02 發表

SAM-R?     You meant SDM-R, right?  SDM-R use DD handguard.
I guess is something like this...
Guns... lots of Guns...

引用:
原帖由 仔仔 於 7-6-2007 01:58 發表

同唔到gp訂支用咩身就咩身既16返黎....
我以前同事都可以
but 同佢唔多2句唔好意思開口

引用:
原帖由 ussocom 於 7-6-2007 02:02 發表

馬sir都講過, 原來叫SDM-R, 不過未睇過相:
引用:
原帖由 14692 於 6-6-2007 05:05 發表
SAM-R, 落埋DD delta ring
但係SDM-R冇咁靚仔喎, 是REPLACE SAM-R嗎...

回來打疫苗

發新話題